Az oknyomozásnak álcázott társasági rovatról, ami miatt megint nem tört ki a forradalom

2018. szeptember 28. 20:06

Az van, hogy eddig senkinek nem sikerült kirobbantani a megígért forradalmat.

2018. szeptember 28. 20:06
Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog

„Persze érthető a haladó sajtó kiválóságainak elképesztő kitartása. Kurva sok pénzt fektettek bele (illetve fektettek beléjük), most kénytelenek cikkeket írni. Mert a végén ők is úgy eltűnnek, mint Földes András, akit valószínűleg megharapott egy Soros formájú teve, miután kiderült, ő se csinálja meg a könnyek forradalmát a csodálatos menekültmeséivel.

Az van, hogy eddig senkinek nem sikerült kirobbantani a megígért forradalmat.

Se Goodfriendnek a korrupcióst, se Földesnek és a Migszoléknak a morálist, se a Momentumnak a generációst, se Gulyás Marcinak az urbánust, se Sargentininek jogállami forradalmat. Most meg a szociális forradalmat nem fogják kirobbantani. Azt már Marx is észrevette, hogy ha a népet etetik, akkor az baszik fellázadni, és ez azóta se változott. Nem véletlenül az oroszoknál tört ki a förmedvény, őket tényleg sanyargatták. Akkor meg, addig kell sanyargatni a népet, amíg az föl nem lázad. Csak éppen ezt a sanyargatást nem hajlandó ez a geci NER csinálni – gondolják. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne.

Az ideológia nem tudja elfedni a valóságot, maximum a belvárosban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kesztió
2018. szeptember 29. 13:43
Az a vén libsibolsi George Soros egyebet sem tud, csak irigykedni Szeretett Miniszterelnök Urunkra. Mert hiába van neki is pénze, neki NINCSENEK BARÁTAI, akik önzetlenül meghívhatnák egy magán-repülőűtra vagy egy kis luxusjachtozásra az Adrián. A vén gonosz hótt egyedül, a saját repülőjén és jactján gubbaszthat és savanyodhat egész nap. Soha nem fogja megérteni, milyen az, amikor egy egész nemzet örül szeretett Miniszterelnök Urunk nyugodt és pihentető nyaralásának! Mert mi mind tudjuk, hogy a Miniszterelnök Úr a jól megérdemelt luxusnyaralása után frissen és újult erőkkel folytatja majd a Haza építését.
alex.leopardi
2018. szeptember 29. 10:06
ne vicceljünk gyerekek,lesz ellenforradalom is,maradjunk a szabad választásoknál
Valodi
2018. szeptember 29. 09:29
"Mert tényleg csak annyi történt, hogy gazdag emberek nem a badacsonyi szabadstrandra mentek lángosozni, vagy a szomszéd italmérés kupolatermét bérelték ki, hanem jó drágán kölcsönzött géppel lezúztak az Adriára, hogy ott egy jó drágán lízingelt luxusjachtba pattanva luxusjachtoljanak." Természetesen Rubik Ernőről beszél. Ja, nem: "117. Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. Ez olyan mértékben vállalhatatlan része a mai magyar közéletnek, amit a keresztény értelmiség nem tud és nem is akar tovább magyarázni." www.keesz.hu Hú, mekkora gyémánt lesz Orbán és Incitatus nyakába kötve, ha eljön a menekülésük ideje....
háziasszony
2018. szeptember 29. 08:52
Mindennel egyetértek,csak az alpári stílussal nem. Köszönöm a cikket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!