Férfiszoknya

2018. január 02. 21:37

Aki az egész történetben a buzi szót először kimondta, az nem más, mint Volner János frakcióvezető. Aki pedig írásban közölte celebklubjának olvasóival, az Vona Gábor volt.

2018. január 02. 21:37
Varga-Bíró Tamás
Pest Sárcok

„Szóval kedves Vona Gábor, kedves Jobbik, kedves Magvasi Adrián! Sem a Fidesz, sem Habony Árpád még csak közelében sincs a sztorinak. Egyszerűen nem kéne buzizni, aztán ennyi a történet. Mert összefoglalva mi is történt valójában? Vona Gábor a Tisztelt Házban az ország miniszterelnökét egy férfi szoknyája mögé bújó nyuszinak titulálta. Orbán erre úgy reagált, hogy ő nem, helyesebben nem ő szokott más férfiak szoknyája mögé bújni. Aki az egész történetben a buzi szót először kimondta, az nem más, mint Volner János frakcióvezető. Aki pedig írásban közölte celebklubjának olvasóival, az Vona Gábor volt. Minden más történés ezekből eredeztethető. Ha pedig a Facebook olyan kemény eszközökkel él, amelyek jogosságát máskülönben finoman szólva is vitatni lehet, s vizsgálati módszereiben már-már a legszörnyűbb pártállami múltat idéző cenzúrát alkalmaz, ideje lenne azon is elgondolkodni, hogy vajon kik azok, akik állandóan, időt s fáradtságot nem sajnálva jelentgetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. január 04. 10:22
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--E-btMqlc--/73CWU86vigy98O8us.jpeg
koronaszepe
2018. január 04. 10:14
Tisztelt Szerző! Kormánypárti humor nem létezik, ezt már Önnél nagyobb kaliberű humoristák, mint pl. Fábrysanyi is belátták. Szar a műsor, gondoltam jobb, ha tőlem hallja...
koronaszepe
2018. január 04. 10:10
Absztrakció, Kedves Varga-Bíró, absztrakció. Ehhez kevés lesz egy szemöldökcsipesz...
klauka888
2018. január 03. 21:55
én azt hittem, hogy kulturális értelemben tölti be a kurucinfó helyét a prosti meg a 888, de most kiderült, hogy személyi átfedés is van. meglepődtem? nem. A nácik átültek a Fideszbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!