Szintet lépett a baloldal

2017. augusztus 10. 07:49

A vesztüket érző balliberálisok, kibővülve a hozzájuk csatlakozó Jobbikkal, „Hadd hulljon a férgese!” jelszóval mára már gátlástalanul támadják a jobboldali tömegeket.

2017. augusztus 10. 07:49
Ircsik Vilmos
Magyar Idők

„A gyökeres változás 2016 októberében, a kvótás népszavazás után következett be. Ekkor a kormány javaslatára 3 361 000-en mondtak igent, akik ettől kezdve xenofóbok, idegengyűlölők, rasszisták, sőt vakbuzgó keresztény létükre istentelen pogányok lettek.

Az idén pedig végleg elszabadult a pokol. A vesztüket érző balliberálisok, kibővülve a hozzájuk csatlakozó Jobbikkal, »Hadd hulljon a férgese!« jelszóval mára már gátlástalanul támadják a jobboldali tömegeket, sőt úgy általában minden választásra jogosultat tizennyolc év és a halál között, akiben többé nem látnak semmi fantáziát. Ócsárolják, diszkriminálják őket politikai meggyőződésük, nemzeti elkötelezettségük, hitük, életkoruk, lakhelyük vagy éppen iskolázottságuk ürügyén. Mikor hogy.

A néptribun szerepében tetszelgő Vona Gábor, közhelyek pufogtatásával és zavaros szóképek fabrikálásával, egy dunaújvárosi utcafórumot felidézve azt állítja a neki beszóló nyugdíjasokról, hogy szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2017. augusztus 10. 13:11
Magyar Idők.Ott írták,hogy 2500 néző volt a Vasas Újpest meccsen.Ami zártkapus volt.Aha..
Mich
2017. augusztus 10. 12:43
"A vesztüket érző balliberálisok, kibővülve a hozzájuk csatlakozó ...nácikkal... mára már gátlástalanul támadják a jobboldali tömegeket." Mennek, összefosva, a szemétdombra...!
dakotasámán
2017. augusztus 10. 12:42
"Szintet lépett a baloldal" vilikém te is. seggnyalásban. nem meglepő persze. a kubatov kopaszokról mi a véleményed ? vagy (mé)sáros lőrike 100 milliárdos vagyon gyarapodásáról ? vagy a 370 milliárdnál tartó üres stadion építésekről ? vagy arról, hogy nincs elegendő orvosi műszer a világszínvonalú egészségügyben ? vagy, hogy garancsi videoton futball klub tulajdonos ismár 50 milliárdos vagyon gyarapodásnál jár ? ezekről van-e véleményed szintlépős vilcsi ?
catalina9
2017. augusztus 10. 11:29
A vesztüket érző balliberálisok, kibővülve a hozzájuk csatlakozó Jobbikkal, „Hadd hulljon a férgese!” jelszóval mára már gátlástalanul támadják a jobboldali tömegeket. " mi más tehetnek, előre elvégzik a gyászmunkát, már magyarázzák a vereségüket...utoljára Medgyessy győzelménél volt "bölcs" a nép, azóta egyre hülyébb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!