Vona kiáll Orbán „etnikai homogenitása” mellett

2017. március 01. 20:50

Vona Gábor nem foglalkozik azzal, hogy kik játsszák a bronzmérkőzés, ezért nem Gyurcsány Ferencre vagy Botka Lászlóra, hanem Orbán Viktorra koncentrál.

2017. március 01. 20:50

Felháborító, hogy az indentitása téma a parlamentben, ráadásul pont Orbán Viktor szájából hangzik el erre vonatkozó utalás – reagált Vona Gábor az N1 TV-ben Orbán Viktor azon fejtegetésére, hogy ki bújik ki szoknyája alá. Stumpf András azonban úgy látja: mivel pont a Jobbik vezette be a parlamentben, hogy a „buzizás menő”, ezért felháborodása nem túl hiteles. Vona Gábor szerint pártja egy három éve tartó változási folyamaton van túl, nem lehet tehát hirtelen pálfordulásról beszélni.

A Jobbik elnöke arról is szólt: nem törődik Botka Lászlóval, helyette Orbán Viktorral foglalkozik, mert az, hogy a „bronzéremért kik játsszák a mérkőzést”, nem lényeges. Abban azonban egyet tud érteni legnagyobb vetélytársával, hogy meg kell őriznünk az ország etnikai és kulturális homogenitását. 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. március 03. 21:03
Bronz vagy ezüst az érem a Vonának!Vagy már neki az ezüst messze van?
Bolond Istók
2017. március 02. 21:43
homogén :D https://youtu.be/ZC7vxuuYmcI
noMores
2017. március 02. 11:51
Nehez eldonteni, melyik a nagyobb fasz.
katus
2017. március 02. 11:42
https://kolozsvaros.com/2016.. -selyemtapetak-kozott-mulatta-az-idot/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!