Éljen a hetero pride! :)

2016. június 17. 12:37

Elnézegetve a tegnapi döntéssel kapcsolatos reakciókat, a hazudozós Klári bácsi azért jó nagy kárt okozott a saját szűk, de hangos világának.

2016. június 17. 12:37
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Elnézegetve a tegnapi döntéssel kapcsolatos reakciókat, a hazudozós Klári bácsi azért jó nagy kárt okozott a saját szűk, de hangos világának. Hiába erőltetik, amit képviselnek az minden, csak nem trendi. Klári úr pedig még ki is engedte a szellemet a palackból... :)

Ezt a cikket pedig olvassák el főként azok, akik nem értik, miért sértő egy családapára nézve, ha nagy nyilvánosság előtt homoszexualitással vádolják. Éljen a hetero pride! :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. június 19. 20:02
http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer-zsolt-bun-es-ereny
piszokalfréd
2016. június 18. 14:14
Máté! Klári bácsizás, Klári úrazás legalább ennyire sértő. A pernem nem az volt a tárgya, hogy bebizonyítsák az Ön szexuális identitását. A per tárgya az volt. hogy eldöntsék sértő-e a homoszexuális jelző. Ezek szerint igen. És ez GÁZ!!!
Andre1bp
2016. június 18. 13:23
Remélem a TEK figyeli Kocsis Mátét. Ez az őrült egy időzített bomba. Nehogy megismétlődjön a vasárnapi tragédia.
Lengyel Attila
2016. június 18. 07:29
te, buzi máté görény. ez egy rendes coming out volt. a többi buzi, csak kiáll a nyilvánosság elé. neked, buzi máté, már bírósági ítéleted is van róla. buzi görény máté, gratula, rendes buzi vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!