A német zöldek betiltanák a nemzeti zászlókat

2016. június 16. 21:40

A díszes társaság magyarországi követői még ennél is rosszabbak. Ők egyrészt ösztönösen, másrészt az Orbán-gyűlölet jegyében a magyar csapat ellen szurkolnak.

2016. június 16. 21:40
Ircsik Vilmos
Magyar Idők

„A többi parlamenti párt pedig szinte egységesen úgy reagált a felhívásra, hogy semmi baj, a zöld fiatalok egyszerűen csak szélsőségesebbek, mint a felnőtt pártvezetés. A német sajtó, engedve a közhangulatnak, az ügy kapcsán általában a német szurkolók békés, önfeledt ünnepléséről beszél, hozzátéve azt a félreérthetetlen megjegyzést, hogy az új hazafiasságnak kétségkívül megvannak a maga árnyoldalai, és a labdarúgás esetenként elősegítheti a nacionalista túlzásokat.

Hát ezekkel van dolgunk. És a lehetőségeik korlátlanok. Például most vagy esetleg a következő világbajnokságon majd a német himnusz következik. Annak ugyanis nemcsak az első, de az utolsó sorában is a német haza szerepel: Deutschen Vaterland. Aztán a német címer, a kétfejű sassal.

Persze a díszes társaság magyarországi követői még ennél is rosszabbak. Ők egyrészt ösztönösen, másrészt az Orbán-gyűlölet jegyében a magyar csapat ellen szurkolnak. Egyvalamiben viszont nagyon hasonlítanak a rajna-pfalzi zöld fiatalokra. A nemzeti jelképek gyűlöletében. Sőt, ebben még túl is tesznek rajtuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
n0ri68
2016. június 17. 10:43
Ostobaság. Nem betiltani akarnak, hanem kérnek. Persze, nincs igazuk, de a hőbörgés a nemzetellenességről fájdalmasan primitív.
catalina9
2016. június 17. 10:42
Hazaárulók!!!
pollip
2016. június 17. 06:47
A németek nem nyerik meg az eb-t. Nem olyan jók.
h.kovacs
2016. június 17. 05:38
"egyrészt ösztönösen, másrészt az Orbán-gyűlölet " nincs ösztön, csak vegytiszta orbángyűlölet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!