Riasztó biztonsági kockázatok

2016. május 12. 14:45

A német kancellárról nehezen képzelhető el, hogy ne lenne tisztában az országát elárasztó migránshullám biztonsági kockázataival.

2016. május 12. 14:45
Papp Viktor
Magyar Idők

„A német kancellárról viszont nehezen képzelhető el, hogy ne lenne tisztában az országát elárasztó migránshullám biztonsági kockázataival. A sikeres integráció feltételeként nevezte meg a német nyelv elsajátítását és a német törvények betartását. A nyelv elsajátítása a felnőtteknek reménytelen vállalkozás. Zömük teljesen képzetlen ember és ezen nem is akar és nem is tud változtatni. Így a nyelvtanulás csak felesleges nyűgöt jelent nekik. Ráadásul ennek részleges vagy teljes hiányában is meg tudnak élni.

Ennek következtében a sajátjaik között érzik jól magukat és be kell vallani, erre napról napra nagyobb az esély, lévén, hogy számuk gyorsan gyarapszik. Ismerni kellene ezeknek az embereknek a lelkét, tudni kellene a fejükkel gondolkodni. Akkor viszont talán egyet sem lehetne beengedni közülük. (...)

Elég durva következtetésre lehet jutni egyszerű statisztikai elemzéssel. A 20-tól 45 éves korig terjedő korosztályt vehetjük hadrafoghatóság szempontjából alkalmasnak. Németország csak tavaly több mint egymillió bevándorlót fogadott be, akiknek a túlnyomó többsége, hetven százaléka egyedülálló, fiatal, katonakorú férfi. Ha ezekhez még hozzáadjuk azokat, akik régebben jöttek vagy akár már Németországban születtek és az integrációjuk nem sikerült, akkor ezen érdemes elgondolkodni. Gondolkodni és félni, vagy talán cselekedni is. Cselekedni, mert ez egy ketyegő bomba, amelynek detonátora sajnos illetéktelen kezekben van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2016. július 30. 18:14
Egyre több korosodó ember jön Nyugat-Európából Magyarországra, akik kb. csak egy hónapig beszélnek furcsa tájszólással magyarul. Gyönyörűen felújíttatnak lerobbant házakat, s itt költik el havi 2-3000 eurós nyugdíjukat. Nem tartom őket félelmetesnek.
Antigoné
2016. május 22. 12:14
Mutti nyugodtan trónol a puskaporos hordó tetején, és szómágiát űz.
Nannyó
2016. május 20. 21:42
Nem kell ahhoz Németországban élni, hogy világos legyen, nagy bajok fognak történni a közeljövőben. Nagyon nagyok... Magyarországnak meg fel kell készülni nagyszámú német német befogadására. Bevallom, ezt sem szeretném.
Morgen
2016. május 19. 22:38
Olyan politikus még nem született, aki mindenkinek tetszik. Merkel volt az egyetlen, akit a németek rajongva, Európa népei őszintén tiszteltek. A mi ismerőseink még majdnem összevesztek velünk amiatt, hogy felhívtuk a figyelmüket egy-két "furcsa jelenségre". Pl.: Untuk már, hogy állandóan azzal jöttek, milyen elnyomás van nálunk, Orbán egy despota, stb. El nem hitték nekünk, hogy a német sajtó "fentről irányított", azt meg egyenesen szentségtörésnek tartották, hogy bizony nem volt minden kerülő nélküli a karrierje. Szerintem a magyarok meg a migráció előtt nem is foglalkoztak a kancellár asszonnyal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!