A magyar Veritas

2014. január 20. 11:30

A Veritast az a Szakály Sándor vezeti, aki az „ellenforradalmi” Horthy-rendszer specialistájaként építette karrierjét a Kádár-korszakban.

2014. január 20. 11:30
Révész Sándor
NOL

„A rendszerváltás hivatalos történetét az állampárt egykori magas rangú kultúrkádere, a polgári demokrácia harcos és öntudatos ellensége, Bíró Zoltán írja, aki mindent megtett annak érdekében, hogy az állampárt frontembere legyen a Magyar Köztársaság »rendszerváltó« elnöke. A kincstári tévében a kincstári történelmet az egykoron a marxizmus hatékonyabb terjesztését sürgető Tőkéczky László mellet Kun Miklós adja elő, aki a legalázatosabb levelekben instanciázott Kádár Jánosnál, hogy hallgattassa el a Kun Béla szent emlékét sértő reakciós történészeket. A Veritast pedig Szakály Sándor vezeti, aki az »ellenforradalmi«  Horthy-rendszer specialistájaként építette karrierjét a Kádár-korszakban, és Testvéri földön a magyar szabadságért címmel írta meg a Rácz Gyula vezette partizáncsoport történetét, a rendszerváltás után pedig Csurka István Bocskay Akadémiáján szolgálta a »nemzeti radikalizmust« .

Eközben az ellenzéki, szamizdatban publikáló, ’56 emlékét a diktatúra idején is szolgáló demokrata történészeket mocskolják, rágalmazzák, igyekeznek kiszorítani a szakma és a nyilvánosság perifériájára. Az élőket is, a holtakat is. Ez így logikus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. január 20. 18:15
A mai "jobboldal"kiválóan teljesített a Kádár alatt is,ezért tart itt az ország...
tetigi
2014. január 20. 17:49
Révész bedobta a triplacsavart... Undorító firkász!
Moses Hess
2014. január 20. 17:13
Nehéz egy RÉVÉSZ nevűre magyarosított családi alapon judeo-bolsevik zsidó cikkére reflektálni! De megpróbálom: dr. Dénes Béla a magyarországi cionista mozgalom egyik ÁVÓS börtönt és kistarcsai tábort megjárt vezéralakja, a Poale Cion (Cion munkásai, baloldali cionista szervezet vezetője) emlékiratában azt írta, hogy a "kommunista zsidók, a moszkovita judeo-bolsevikok igazából nem zsidók, de magyarok sem lesznek soha" TEHÁT MOST JÖN A KÉRDÉS! Miért nem akarják az egykori moszkovita ávós judeo-bolsevik ivadékok a német-náci megszállást megörökítő emlékművet? Azért nem akarják mert kiderülne, hogy Magyarországon 1930-as évektől erős németellenes mozgalom volt, amely a nácizmus erősödésével egyre intenzívebbé vált. Ezek a megélhetési bolsevik zsidó ivadékok nem akarják, hogy a magyar nép ne érezze magát bűnösnek. Azt akarják, hogy végleg egy hamis bűntudatban éljen, ezáltal mindig zsarolható legyen. NEM AKARJÁK AZT, HOGY A MAGYAR IFJÚSÁG MEGISMERJE; —Demény Pál és Weisshaus Aladár vonalán működő Magyar Hazafiak Szabadság Szövetség történetét. — Horthy által Moszkvába küldött fegyverszüneti küldöttség, Szent-Miklóssy István vezérkar őrnagy mellett müködő egyik tagjáról elnevezett Faust küldöttség tevékenységét. —A Magyar Hazafiak Szabadság Szövetség német náci megszállás elleni tevékenységét. —Arany Bálint és Dr. Donáth György féle, Ellenállási Mozgalom Barátainak Szövetségének történetét. —Dr. Csomoss Miklós, Szent-Iványi Domokos és Szent-Miklóssy István irányításával müködő Magyar Testvéri Közösség nácizmus ellenes tevékenységét, zsidó mentését. —Szent-Iványi Domokos munkásságát. —Koszorús Ferenc vezérkari ezredes zsidó mentő akcióiról. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Koszorús_Ferenc) HALLGASSA MEG! —Életmentő történetek Hantó Zsuzsa szociológus-történész és Kecskeméthy Klára ezredes asszony a Koszorús akcióról és a civil életmentőkről. Szerkesztő: Bálint István http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2014-01-02 MIÉRT NEM AKARJÁK A MAGYARORSZÁGI EGYKORI MOSZKOVITA JUDEO-BOLSEVIK IVADÉKOK, HOGY KIDERÜLJÖN AZ IGAZSÁG? Az, hogy a magyar népet semmiféle bűn nem terheli a zsidósággal kapcsolatban? Mert akkor legfontosabb zsarolási eszközük porladna szét. Mit kívánunk? Hogy ez az aljas eszköz minél előbb porladjon el és a magyarság ellenes becstelen, alaptalan támadás fejeződjön be! Koszorús Ferenc - Wikipédia hu.wikipedia.org Erdélyi magyar katonacsaládból, 1899. február 3-án született Debrecenben. Édesan...Továbbiak
Akvínói akvavit
2014. január 20. 17:06
Figyelj, mocskos állat, mikor kifogásoltad, hogy fajtársaid, Bolgár, Avar, Aczél, Mészáros a Kádár-rendszerben a rendszer faszát szopták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!