Trafikügy: a Pártbizottság visszatér

2013. április 27. 09:42

Ha egy ilyen ügynek nem egy komoly tiltakozáshullám a következménye, akkor az a trükk kieszelőit erősíti, akik holnap kitalálnak valami még durvábbat.

2013. április 27. 09:42
Timár Gábor
A KARD

„Szóval ez a »kizárólagos hatalomgyakorlás«, ez mintha ma is feltűnne, és mint a trafikmutyi mutatja: általános jelleggel, átszőve rendesen a kormánypárt helyi szervezeteit és holdudvarát is. A »törvényességbe« nem mennék bele, mint az említett negyedik módosítás körüli huzavona mutatja: kétharmaddal minden törvényes, még ha a felvállalt és hangoztatott keresztény meg konzervatív elvekbe nem is fér bele az eredmény.

Végül még valami: persze az ilyesmi attól alakul ki, hogy a helyi »pártbizottság« látja, hogy megteheti. Néhányan azért érzik, hogy nem jó ez, innen szivárog az infó a HVG-hez is. Ám ha egy ilyen ügynek nem egy komoly tiltakozáshullám a következménye, akkor az a trükk kieszelőit erősíti, akik holnap kitalálnak valami még durvábbat. Ne felejtsük el, ez a mostani húzás 1-2 éve a »lehetetlen és hihetetlen« kategóriába tartozott, most meg mintha nem szedné senki szét a pesti belvárost. És van még pár olyan gazdasági szegmens, ami egész jól mutatna a narancsos holdudvar direkt felügyelete alatt, nem? És itt már – mint a mostani esetben is – olyan dolgokról beszélünk, amely nagyon sokak, egyre többek mindennapjait és a második körben a pénztárcáját is érinti. Ha nem szólunk, hogy NEM, akkor tovább fognak menni ezen az úton.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. április 27. 12:23
Ez biza játékgépet üzemeltető 40 éves nyugger drogos rendőr kategória.
tóth mária
2013. április 27. 11:59
A szoci érában a most nyivákolók meg sem szólaltak! az rendben volt komcsikáim? Arról regéljetek!
becike4
2013. április 27. 11:55
Éljen a NEMZETI TÜDŐRÁK!
ballada
2013. április 27. 11:46
Szocik annyira a lenin szobor talapzatához nőttek hogy onnan leugrani nem tudnak.:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!