Rossz és jó

2012. augusztus 14. 10:17

Messze elkerülném Magyarországot, ha nem itt laknék, a magyarokat némi sajnálattal figyelném, és kedvesen arra biztatnám őket, hogy keressenek maguknak egy olyan országot, ahol nem elmebetegek csinálják a politikát.

2012. augusztus 14. 10:17
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Nyilvánvaló, hogy messze elkerülném Magyarországot, ha nem itt laknék, a vele foglalkozó híreket átugranám, a magyarokat némi sajnálattal figyelném, és kedvesen arra biztatnám őket, hogy keressenek maguknak egy olyan országot, ahol nem elmebetegek csinálják a politikát, de mivel magyar vagyok, mindezt nem tehetem meg, illetve csak rossz szájízzel és kellő mennyiségű cinizmussal.

Magyarország egy vacak hely.

A magyar rendőrség a közlemúltban egészen pontosan a lakosság tudtára adta, milyen irányt szabnak a politikusok a jövőnek, megmutatta Devecseren és Ozorán, hogy mi a követendő magatartásforma a fiatalok számára, és mi az, amitől tartózkodjanak.

Ideje lenne észrevenni, hogy a nemzeti együttműködésre a hippik jelentik a legnagyobb veszélyt, a nácik pedig semmilyet, ehhez aztán legyen szíves mindenki igazodni, vagy mehet Hollandiába. Magyarország eddig is csak külső nyomás hatására volt hajlandó eltűrni a szabadságot, de most, hogy Európa meghátrált, a nemzeti erők győzedelmeskedtek, visszatérhetünk a rendes kerékvágásba, ahol cigányokat terrorizálni huncutság, füvet szívni viszont államellenes cselekedet, minek elhárításához géppisztolyos rendőrök kellenek kutyákkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. augusztus 14. 21:27
no álljunk meg egy percre... ez a cikk az amerikai népszavában jelent meg... amerika... champion of democracy... ahol a nácik szabadon vonulhatnak, zászlócska helyett egyenest puskával hadonászhatnak (freedom of speech stb.) és a spanglisokat durva börtönbe viszik, ellenszegülés esetén meg akár simán lelőhetik a zsaruk hümm... akkor most az USA is egy vacak hely?
leech
2012. augusztus 14. 17:29
Annyira vacak ez az ország ? Karess egy nyugodt helyet , fogj egy kötelet , keress egy szép fát egy erős ággal és tudod .... Megoldódik minden gondod , /gondunk/
tomtyi
2012. augusztus 14. 13:04
Van, aki másként gondolja. http://hvg.hu/kultura/20120809_palya_bea_interju „Kerestem az országot, ahol letelepedhetnék” "hvg.hu: Ennyire rosszul érezte magát itthon? P. B.: Nagyon sokáig. Az utóbbi két évben tudom biztosan azt mondani, hogy itthon akarok élni. Előtte kerestem az országot, ahol letelepedhetnék. Nem véletlenül töltöttem életem egyharmadát Mexikóban, nem véletlenül éltem Párizsban, Amszterdamban, mindenféle zenék és szerelmek után loholva. Én is ugyanúgy menekültem, mint az üldözött zsidóság és ugyanígy a zenén keresztül tartottam meg magamban az otthonról hozott értékeket." Érted? Az utóbbi két évben. Előtte meg nem. Pedig ő még Horn Gyulát is felköszöntötte a 75. születésnapján. http://index.hu/belfold/hgy75070707/ "Gorbacsov, mint az este összes szónokával, az asztalhoz visszatérő Gyurcsánnyal is koccint, mintha ez is benne lenne az egyébként borsos napidíjában. Tortát tolnak be, rajta a 75-ös számmal, közben Palya Bea énekli a Serkenj felt (tudják, Ingó-bingó zöld fűszál) a Budapester Klezmer Banddel: "Amennyi fűszál van, A tarka mezőbe', Annyi áldás szálljon, Horn Gyula fejére.""
HarbinV
2012. augusztus 14. 12:50
Pé Kovács úgy tűnik, hogy "agyára" ment a sok póker veszteség. Ajánlanám Las Vegast. Ott nem kellene vacakságban élnie. Egyébként gratula, hogy folyamatosan kiáll a köztörvényes bűnöket elkövetők mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!