Bevezetés a hippibe

2011. november 14. 12:41

A hippi a leggyűlöletesebb a világon. Ne dőljünk be a látszatnak, ne higgyük, hogy rosszabbak nála pl. a tömeggyilkosok.

2011. november 14. 12:41
unheimlich
Tumblr

„4) A hippi nemcsak nézeteiben, de ízlésítéleteiben, életmódbeli választásaiban stb. is mindig téved, olyannyira, hogy ha tudjuk, hogy pl. egy filmet vagy egy közlekedési eszközt szeret, akkor ennél többre nincs is szükségünk, hogy ezt gyűlöletessé nyilvánítsuk. Másfelől: ha egy vitában első látásra nem nyilvánvaló, hogy kinek van igaza, akkor elég megnéznünk: a felek közül ki öltözködik úgy, mint egy hippi, ki biciklizik, ki eszik biokaját stb. és rögtön tudjuk, hogy ő az, aki téved és hazudik.

5) Az álnok hippi azonban olykor szeret olyan dolgokat is, amiket a rendes ember is. (Állítólag van olyan hippi, aki már dugott is.) Nem kell azonban csüggedni, ezek ugyanis felhasználhatók a hippi elleni megsemmisítő érvekhez. Tehát pl. »Igen, szerinted nem működik tökéletesen a kapitalizmus? Akkor talán ne használd az internetet, te hippi!«

6) A hippi a leggyűlöletesebb a világon. Ne dőljünk be a látszatnak, ne higgyük, hogy rosszabbak nála pl. a tömeggyilkosok és azok, akik azon szomorkodnak, hogy nem lehetnek azok, mert rossz korba születtek - ők legalább viccesek, menő az egyenruhájuk, továbbá az is mellettük szól, hogy a hippi nem szereti őket.

7) Miért csak verbálisan semmisítjük meg akkor a hippit, miért nem teszünk is ellene valamit? Mert rendes ember csak a következőket teszi: 7.1 GDP-t termel 7.2 dug 7.3 bulizik 7.4 internetezik. Minden más tevés gyanúsan hippi dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. november 14. 17:03
Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? My friends all drive Porsches, I must make amends. Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? Oh Lord, won’t you buy me a color TV? Dialing For Dollars is trying to find me. I wait for delivery each day until three, So oh Lord, won’t you buy me a color TV? Oh Lord, won’t you buy me a night on the town? I’m counting on you, Lord, please don’t let me down. Prove that you love me and buy the next round, Oh Lord, won’t you buy me a night on the town? Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? My friends all drive Porsches, I must make amends, Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? Oh, yeah.
Fakutya ezredes
2011. november 14. 16:56
Ezek az ujgazdag ficsurok a szazmillas lakasokban, garazsban huszmillas autok, mindenfele oszovetsegi leplekbe bujt csajok es sracok max annyiban hasonlitanak a hippikhez, hogy feszt be vannak tepve. A hippik haboruzas helyett szerelmet akartak. Ezek meg forditva.
Mac Bethad
2011. november 14. 16:45
Csak sikerült végre összehoznotok, bravo!
*ufó*
2011. november 14. 13:44
hippy-t y-al írjuk csak úgy mondom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!