Zámbó Jimmy után Kovács Kokó István életéből is filmet forgatnak

2024. március 27. 15:19

Film készül az olimpiai bajnok és világbajnok ökölvívó Kovács István életéből. Habár többször is megkeresték már egy életrajzi film ötletével, most érezte úgy, hogy eljött az ideje.

2024. március 27. 15:19
Sal Endre

Nyitókép: Kovács István úgy érzi, elérkezett a számadás ideje. Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

„Az elmúlt tíz évben több producer és forgatókönyvíró is puhatolózott nálam, ám úgy láttam, nincs itt az idő, hogy keretbe foglaljam az eddigi életemet egy filmmel. A mostani megkeresés ellenben jókor érkezett. 

54 éves vagyok, talán tényleg itt az alkalom egyfajta számadásra, 

másrészt pedig a stáb garancia számomra, hogy olyan film születik, amelyet szeretné” – mondja a Mandinernek Kovács István

Kovács István a ringben. Olimpiai bajnok és profi világbajnok is lett. 
Fotó: MTI-archív

Ezt is ajánljuk a témában

Nem változott az értékrendem

A bokszolót, aki a sportágában megnyert minden létező címet a pongráctelepi kezdetekről, kudarcokról és sikerekről, valamint politikai elköteleződéséről is kérdeztük.

Azt is elmondta, a Zámbó Jimmy életét feldolgozó, A Király című sorozat stábjával dolgozik, akiket régóta ismer, s akik végigkövették az amatőr és profi karrierjét is. „Én is részese vagyok az alkotói munkának. 

Szeretném, ha egy olyan sport dokumentumfilm születne, amely érdekesen, ugyanakkor hitelesen mutatja be az életemben. 

Azokat a mélységeket és magasságokat, amelyeket megéltem a ringben és a magánéletben egyaránt. Sok teendőm van, de ez a film érdekel, izgat, s remélem, azok a harminc év alattiak is megnézik majd, akiknek – valljuk be – már kevesebbet mond a nevem, nem láttak a ringben, sem az olimpiákon, sem profiként” – vélekedett Kovács István.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­o­­­k­ ­v­­á­­­r­­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Lakat1983
2024. április 02. 11:49 Szerkesztve
...
survivor
2024. április 01. 00:04
Koko volt valaki. (Bar nem egy Balczó A. ) Zámbó Imre ki ? Z.Sándor az is valaki volt...
Hekimeki
2024. március 27. 17:10
Ez annyira kell a magyaroknak mint köröm a faszunk hegyére bazd meg......A qrva anyátokat már ezekkel az aberrált szar fossss filmekkel❗❗❗❗❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!