A budapesti Nemzeti Atlétikai Központ lehet az év stadionja!

2024. február 20. 20:06

Mutatjuk, hol szavazhat rá.

2024. február 20. 20:06

Március 10-ig lehet szavazni, hogy melyik sportlétesítmény nyerje el az Év Stadionja címet – számolt be róla a magyarepitok.hu. Ami a legfontosabb, hogy

a 35 jelölt között szerepel a budapesti Nemzeti Atlétikai Központ is.

A létesítmények egy szakmai válogatást követően kerülhettek fel a végső listára, a feltételek között egyebek mellett az szerepel, hogy minimum tízezer férőhelyesnek kell lennie és tavaly avatták fel új vagy felújított stadionként. A listán mindössze öt európai helyszín szerepel, köztük a budapesti. 

Szavazni online lehet, az 5 legjobbnak ítélt létesítményt kell kiválasztania a 35-ös listából. Lényeges, hogy a szavazat csak akkor érvényes, ha mind az öt jelöltnek 1-től 5-ig kiosztjuk a csillagokat. Az összes csillag kiosztása után, a lista alján lévő szavazás gomb megnyomásával véglegesíthetjük voksunkat.

A szavazáshoz kattintson IDE!

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandiner archiv

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 21. 16:59
Még szép! A szemét főpolgármestert meg el kell kergetni!
I feel the earth move under my feet
2024. február 21. 09:32
Méhlegelőket, ezeret!!
pipa89
2024. február 21. 09:13
Ja, tudjuk gurulósok, nem kell stadion. Minek az? Merjünk törpék maradni, ugye? Merjünk csatlósok maradni Mr. Pressman oldalán és a Soros-NGO-hadsereg szekerét tolni, míg Majdanig nem ér, ugye? Hát, egy nagy büdös lópikulát, mocsárlakók! Már le is szavaztam a NAK-ra :-)
nagyferenc1922
2024. február 21. 08:32
Ez hír, valóban. Mégis talán érdekesebb lenne melyik az év gyermeknevelő intézete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!