Megvannak a Ferencváros ellenfelei az Európa-liga főtábláján

2019. augusztus 30. 14:54

Az FTC ismét összecsaphat a bolgár Ludogoreccel.

2019. augusztus 30. 14:54

A Ferencváros a bolgár Ludogoreccel, az orosz CSZKA Moszkvával, valamint a spanyol Espanyollal került egy csoportba a labdarúgó Európa-liga főtáblás küzdelmeinek pénteki sorsolásán.

Az FTC legutóbb a Bajnokok Ligája selejtezőjében, júliusban csapott össze a Ludogoreccel, amelyet kettős győzelemmel búcsúztatott. A zöld-fehér együttes a litván Suduva felett aratott csütörtök esti 4-2-es sikerrel jutott be az El csoportkörébe, és tizenöt év után szerepelhet újra európai kupasorozat főtábláján.

A 48 együttest felvonultató csoportkörben az első fordulóra szeptember 19-én kerül sor, a hatodik, utolsó kört december 12-én rendezik. A csoportok első két helyezettje a legjobb 32 között folytatja a szereplést. A döntőt május 27-én rendezik, Gdanksban.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2019. szeptember 01. 18:59
Legyünk józanok: a Dinamo Zágráb elleni meccs szerénységre int. Azaz: nagyobb csapatok ellen aligha esélyes a Fradi.
balbako_
2019. szeptember 01. 08:17
A továbbjutás elképzelhetetlen viszont mód nyílik a nemzetközi mezőny elleni tisztes vereségre illetve tán még elcsíphetnek győzelmet is. Az ilyen szintű ellenfelekkel szembeni tapasztalatszerzésre is mód nyílik, úgy, hogy ezúttal pénzt - nem is keveset - kapnak minden meccsért.
Tiszafa
2019. augusztus 30. 20:43
Valamikor a 'Bólints Tibi' korszakig Fradi drukker voltam. Tegnap néztem a meccset. Két harmatgyenge csapat közül valóban a Fradi volt jobb, de...Hát ezek nem tudják a labdát lekezelni, nem tudnak emberhez beívelni, nem tudnak egyszerűen sallang-mentesen védekezni és van egy hosszú csatár-gyerek, na az futni nem tud, a másik meg teli homlokkal sem tudja az üres kaput eltalálni. Viszont középpályán jól, gyorsan és hatékonyan szervezték a játékot és van egy csatáruk, aki szerzett két szép gólt. Hogy ez mire lesz elég?
zöldalma
2019. augusztus 30. 17:36
Jobban örültem volna egy nevesebb csapatnak (pl: Roma, MU), ám nehezen szokom meg, hogy 3-4 magyar van a Fradiban rendszeresen a pályán, ez a modern foci. Mivel az utánpótlást a német edzők csődbe vitték 3 év után, így most Prukner vette át a stafétát, azaz 5-6 év múlva lesz vmilyen eredmény utánpótlás vonalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!