Fél évszázados csúcson az amerikai kisvállalkozások

2019. október 03. 12:21

A demokraták aggódalma ellenére nem egyszerűen jó helyzetben, hanem 50 éves csúcson vannak az amerikai kisvállalkozások – jelentette ki a Független Vállalkozások Országos Szövetségének (NFIB) vezérigazgatója. Szerinte a demokraták teljesen rossz adatokat néznek.

2019. október 03. 12:21
null
Takács Zsolt

Közel 50 éve nem voltak ilyen jó helyzetben az amerikai kisvállalkozások, derül ki egy friss jelentésből. Az első 2020-as választási vitákban sok demokrata azt hangoztatta, hogy az amerikai gazdaság nem kedvez a kisebb méretű vállalkozásoknak. Egy kisvállalati csoport vezetője azonban ezt megcáfolta.

„A Független Vállalkozások Országos Szövetsége 45 éve foglalkozik a kisvállalkozások gazdasági trendjeivel, és az adatok nem hazudnak. 50 éve nem volt ilyen jó a gazdasági környezet a kisvállalkozások számára.

 – mondta a NFIB vezérigazgatója, Juanita Duggan.

„A kisvállalkozások tőkekiadásai, nyereségei és béremelései rekordokat döntöttek az utóbbi években. Úgy vélem, hogy ennél nem lehet jobb. Nem tudom, hogy milyen adatokat néznek a demokraták”  tette hozzá Duggan.

A vezérigazgató szerint a Független Vállalkozások Országos Szövetsége tagjának átlagban kevesebb mint öt munkavállalója van és körülbelül 70 ezer dollárnyi az adózás előtti jövedelme. Duggan szerint ezzel a GDP és a bértömeg felét adják az amerikai kisvállalkozások.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!