Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

MAGA és MEGA: Tegyük újra naggyá Amerikát és Európát!

2024. május 16. 14:28

Közös értékeink és politikáink összekötnek bennünket: Isten, haza, család.

2024. május 16. 14:28
President Donald Trump Welcomes Hungarian Prime Minister Viktor Orban To The White House
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Newsweek

Kép forrása: Mark Wilson/Getty Images

„A magyar és az amerikai jobboldal együttműködése gyümölcsöző volt Trump elnök első ciklusa alatt, és az évek során tovább erősödött. Azonos értékeket vallunk és hasonló politikában hiszünk. Isten, a haza és a család alapvető értékek minden konzervatív számára, mivel ezek képzik társadalmaink alapját és iránytűt minden erőfeszítésünk számára. Ez köt össze minket, igaz amerikaiakat, igaz magyarokat, igaz patriótákat világszerte. Politikai közösségeink célja ugyanaz: saját országunkat előtérbe helyezni. America First. Hungary First.

Ezek a közös értékek hasonló politikákat eredményeznek. Például Magyarország átfogó családbarát programja inspirációt jelent az amerikai döntéshozók számára. A déli határ védelme bizonyítja, hogy az illegális bevándorlás megállítható politikai akarattal. Az amerikai konzervatívokhoz hasonlóan mi is szívünkön viseljük Ronald Reagan és Donald Trump figyelmeztetését: nincs határ, nincs nemzet. Határainkat mindenáron védenünk kell. Magyarország üzletbarát, munkaközpontú környezetet teremtett alacsony adókkal, nem csoda, hogy több mint 1700 amerikai vállalat van jelen országunkban.

Ma a szuverenisták az igazi demokraták, akik a nép akaratát képviselik. Washington és Brüsszel mocsaraiban a deepstate senki által meg nem választott tisztviselői a nép alapvető érdekei ellen cselekszenek, figyelmen kívül hagyva jogos sérelmeiket. A globális elit civil szervezetek iránti hűséget fogad, politikai korrupciót legitimál, bíróságokat használ politikai boszorkányüldözésre, és puszta emberi vágyakat univerzális értékekként hirdet. Trump elnök és Orbán miniszterelnök véget vethet ennek, előtérbe helyezve saját országukat és népüket. MAGA és MEGA: Tegyük újra naggyá Amerikát és Európát.

A virágzó amerikai-magyar kapcsolat Trump elnöksége alatt a nyugati megújulás magva lehet.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­k­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
tapir32
2024. május 17. 01:35
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már bizonyították, hogy alkalmatlanok! Annyi esze meg gerince a balosoknak is lehetne, hogy aki egyszer csődbe vitte az országot vagy a fővárost azt többet nem bízzák meg semmivel! Az, számoljon el a tevékenységével és menjen a süllyesztőbe! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás? NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR HAJRÁ ALEXANDRA!
tapir32
2024. május 17. 01:21
A szocializált emberek a szavazatukkal mutatják ki a politikával való egyetértésüket vagy egyet nem értésüket! A parttalan liberalizmus eredményét láthatjuk a merényletben. A szocializálatlanok úgy hiszik, hogy az érzelmeik, indulataik feljogosítják őket bármilyen tettre! Meggyőzték magunkat arról, hogy semmi, amit éreznek vagy tesznek, soha sem rossz, és ezzel indulataik, érzelmeik tetteik erkölcsi alapjává váltak. Alapvetően úgy érezik, hogy jogunk van követeléseket támasztani vagy bizonyos módon viselkedni pusztán az érzéseik miatt. Ez vészesen hasonlít Donáth, Cseh, Karácsony, Dobrev és Gyurcsány demagógiájához.
toledi
2024. május 16. 22:13
Nem szuverenista vagy szuverenizmus, hanem csak patrióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!