Trump kétszer is elbóbiskolt a saját tárgyalásán

2024. április 16. 17:41

Helyi tudósítók szerint nagyon úgy tűnt, hogy percekig csukva vannak a szemei.

2024. április 16. 17:41

Nyitókép: Mary Altaffer / POOL / AFP

Donald Trump volt elnök a jelek szerint elszundikált a bíróságon a manhattani „hallgatási pénzekkel” kapcsolatos perének nyitónapján – írta meg több helyi tudósításra hivatkozva a Forbes.

A New York Times riportere, Maggie Haberman volt az első, aki beszámolt Trump látszólag kimerült viselkedéséről. Blogjában azt írta a tárgyalásról, hogy Trump „feje folyamatosan leesik, és a szájtartása lankad”.

Több más riporter is hasonló megfigyeléseket tett, köztük Jack Queen, a Reuters munkatársa, aki azt írta, hogy Trump 

hátradőlt a székében, karjait összefonta, és úgy tűnt, a szemei percekig csukva vannak”. 

Queen szerint Trump inkább „bóbiskolni”, mint „aludni” látszott.

Trump ellenfelei gyorsan lecsaptak a megfigyelésekre, és a közösségi médiában az „Álmos Don” becenevet aggatták rá, Biden „Álmos Joe” becenevének mintájára. „Más tárgyalásokon is voltak olyan pillanatok... amikor nagyon mozdulatlannak látszott, és úgy tűnt, mintha aludna, de aztán megmozdult” – mondta Haberman a CNN-nek.

Az egyik kárörvendő posztját itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­n­a­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Sándor Hangonyi
2024. április 16. 20:04
...ha ez így igaz, és nem valami vágy vezérelt, és hamis szenzáció, akkor van annak valami diszkrét bája, hogy az úgynevezett "vádlott" szundikál a saját tárgyalásán...
Krupp Skya
2024. április 16. 19:23
"A New York Times riportere, Maggie Haberman volt az első, aki beszámolt Trump látszólag kimerült viselkedéséről. Blogjában azt írta a tárgyalásról, hogy Trump „feje folyamatosan leesik, és a szájtartása lankad”. Hunyadi László feje is leesett és szájtartásai lankadt az akkori Donátok és Iványi Gáborok jóvoltából.
Krupp Skya
2024. április 16. 19:16
Amerikában ilyen ÁVH-s különítmény van hatalmon, mint itt Rákosi és Donáth Ferenc és bandája, akasztottak mindenkit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!