Magyarországgal együtt építenének európai gyermekvédelmi rendszert olasz és lengyel szervezetek

2024. március 06. 15:08

Olasz és lengyel csoportok szerint még megfordíthatók a nemzetközi trendek. Már ami a genderpropaganda vagy az általános hozzáállás kérdését illeti.

2024. március 06. 15:08
Pataki Zoltán
Pataki Zoltán

Nyitókép: Artur Widak/NurPhoto via Getty Images

***

Elismert olasz és lengyel családvédelmi szervezetek látogattak Magyarországra. Olaszországból a  Non si tocca la famiglia (El a kezekkel a családtól), Lengyelországból a Fundacja Mamy i Taty (Apa és Anya Alapítvány) szervezet képviselői érkeztek Magyarországra, hogy háromoldaú nemzetközi együttműködés kiterjesztésének lehetőségéről tárgyaljanak. A delegációhoz csatlakozott még Dr. Paolo Delprato, a Sienai Bioetikai Obszervatórium elnökének képviseletében.  

A látogatás során a Mandinernek lehetősége volt kérdezni a szervezetek képviselőit a gyermekvédelem jelenlegi helyzetéről, valamint jövőbeli céljaikról.

A természet mint kényszer

Grabowski elmondta, hogy a mai állapotok kialakulása egy hosszú folyamat eredménye, amely visszavezethető akár a XVIII. századig is. Az akkori utópista tanokban jelentek meg – a modern korban – először olyan elméletek, amelyek

a hagyományos családok felszámolására törekedtek, például nőközösségekben gondolkodtak.

Grabowski továbbá megemlítette például Rousseau meglehetősen ellentmondásos nézeteit a családról, amelyben sokak szerint a család helyettesítését javasolta a társadalom általi nevelés által. Hozzátette, ugyanebbe a sorba illeszkednek bele Marx nézetei is, hiszen azt tervezte, hogy a család intézményét a magántőkével együtt lehet majd megszüntetni.

A mostani „szivárványos szervezetek” és a zöldmozgalmak gyakorlatilag ugyanezt a célt tűzték ki célul maguk elé.

Mára ez az ideológia már nem csak a szűk elit, az egyetemek és a politika perspektívája, hanem elterjedt az egész tárasadalomban. És a döntő kérdés az, hogy miért terjedt el, és hogyan tudjuk megállítani.

Hozzátette, hogy az ideológia, és célja, hogy „felszabadítsa az embert” minden olyan korlátozástól, amellyel élete során találkozhat. Most elértük a végső korlátot, a nemi korlátokat és a természetet.

A természetre egyfajta kényszerként tekintenek, amely a modern ember számára elviselhetetlen, és ezért le kell győzni. Ebből kifolyólag a biológiai nemeket is „le kell győzni”

és lehetővé kell tenni, hogy emberek kiválaszthassák saját nemüket. De ez csak illúzió, mert amikor az ember megtagadja a természetet, valójában rabszolgává válik – mutatott rá. A munkája, az érzelmei, és a fogyasztói társadalom egyre inkább mindenütt jelenlévő rabszolgája. Mert az egyetlen dolog, ami meghatározza az az, amit választ, vagyis amit megvesz. Tehát ez egy nagy csapda, amit ebben az ideológiában látunk, az, hogy külsőleg a szabadság üzenetét terjeszti, de a valódi célja rabszolgává tenni az embert – összegezte.

Hiába a balos propaganda

„Mondhatjuk, hogy még mindig egy szerencsés helyzetben vagyunk, mert a valóság jelenleg erősebb, mint a hazugságok. És még mindig találunk elég olyan bizonyítékot, amellyel fel lehet venni a harcot ezzel az ideológiával. Ilyen például, hogy Olaszországban is folyamatosan növekedik a transznemű fiatalok száma, amelyre nincs tudományos – biológiai – magyarázat. Ez nyilvánvalóan olyasmi, ami a divathoz, a pillanatnyi mozgalomhoz kapcsolódik” – mondta Paolo Delprato.

„És számos kutatás van a különböző pubertásgátló gyógyszerek hatásairól, amelyeket az LMBTQ-propaganda megpróbál eltitkolni. Ezek kutatása – a baloldali-propaganda állításával szemben –

ez nem fasizmus (...) ez a tiszta igazság”

– tette hozzá.  

Grabowski szerint az első lépés, amellyel fel lehet venni a harcot a baloldal ideológiája ellen az az ismeretterjesztés. El kell juttatni a tudást a szülőkhöz a tanárokhoz, mindenkihez, akit érint. Ez azért fontos, mivel sokan téves információkkal rendelkeznek a transzneműségről, a nemátalakító eljárásokról, és sokszor az a hamis kép él róla bennük, amelyet a baloldali ideológiának sikerült elterjeszteni.  

A másik legfontosabb dolog pedig az, hogy a szülőknek, a családtagoknak megfelelő mennyiségű időt kell tölteni a gyerekekkel, ugyanis, ha ezt nem teszik meg, akkor bizony elfogják veszíteni őket, mivel a másik oldalon rengeteg szereplő szeretné „megkaparintani” a gyermekeket. Kezdve a nagy gyógyszergyáraktól a különböző divatmárkákig,

akik csak a minél nagyobb profit elérésének a lehetőségét látják bennük.  

Kiemelte, hogy fontos az is, hogy megerősítsék a szülők gyerekneveléssel kapcsolatos jogait is, hogy a szülőknek legyen lehetőségük megakadályozni, hogy az LMBTQ-propaganda eljusson a gyermekeikhez.

Paolo Delprato hozzátette, úgy gondolja, hogy „bár sztereotípiának tűnik, de Nyugat-Európában és a nyugati világban hiányoznak az értékek”. Véleménye szerint ennek az egyik legjobb példája a jogszabályok: ahogy Magyarországon van gyermekvédelmi törvény abban pontosan kifejeződik a különbség Nyugat-Európa és Magyarország között. A magyar törvényben megjelenik, hogy a kormánynak van egy víziója, egy értékrendje, amelynek a megvédése érdekében tesz is.  

„Más országokban. Nincs ilyen gondolat.

Azokban az országokban csak arra törekszenek, hogy elfogadtassák a hangos kisebbség viselkedését” – vélekedett. „Még időben vagyunk, mert a többség, az emberek valódi többsége még mindig ellenzi a genderideológiát, ugyanakkor jelenleg nincs elég erejük és terük, hogy kifejezzék magukat, az elképzeléseiket”.

Giuseppina d’Amico, az olasz Non si tocca la famiglia elnöke elmondta, hogy a céljuk egy európai szintű hálózat létrehozása, amely tudományos és szakmai tapasztalatokon alapul, és amelynek

célja, hogy megvédje a gyerekeket az LMBT propagandától.

Tavaly tartották az olasz Képviselőházban az első konferenciát lengyelországi, magyarországi, franciaországi résztvevőkkel, ahol lefektették a szövetség alapjait.; mint rámutat, minél több országgal szeretnének kapcsolatba lépni. Éppen ebből a célból

fogadtak el egy manifesztumot is a genderpropaganda ellen,

amelyet minél több ország minél több családvédő szervezetével szeretnének aláírni. Nagy hangsúlyt fektetnek az alulról szerveződő együttműködésekre, amelyek egy-egy iskolából indulnak ki, itt a résztvevő szülők játszák a főszerepet. Tehát az a cél, hogy hálózatokat hozzunk létre, legyenek azok akár kicsik, akár közepesek, akár nagyok.

Elárulta azt is, hogy a közeljövőben szervezni fognak egy zártkörű kerekasztalt Rómában, ahol a hozzájuk hasonló szervezetekkel egyeztetnek arról, hogy miképpen lépjenek fel a káros baloldali ideológiák ellen.

„Nagyon hálásak vagyunk a magyaroknak, mert olyan kormányuk van, amely valóban reményt jelent számunkra.

Nagy elvárásaink vannak ezzel kapcsolatban. Ezért látogattunk el most Magyarországra” – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­ö­s­ ­­­l­­á­­­n­­y­o­­k­­ ­v­­­á­­­r­­­n­a­k­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Ez D-dúr és e-moll
2024. március 06. 15:51
"Dixtroy 2024. március 06. 15:13 'Grabowski elmondta' .. cégünk mindig az ön rendelkezésére áll asszonyom." :-D Már a Sienai Bioetikai Obszervatórium (???) is elég szürreális, de aztán a semmiből előlép Grabowski és rém okosakat mond. :-)
nempolitizalok-0
2024. március 06. 15:31
Magyarországon ezzel szerencsére nincs gond, hiszen a ballibsik rendesen kipukkadtak. Sőt, kihasználva, hogy politikai érdekből nagyon aggódnak a gyerekekért, jó alkalom, hogy tovább szigorodjon a rendszer. Na nem mintha számítana szerencsére, ha tiltakoznának ellene.
napeti
2024. március 06. 15:20
Na, a pedofilbarát Orbán-kormány aztán nagy partner ebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!