Cseh Katalin Orbánról: Putyin kezére játszik, és mindannyiunkat veszélybe sodor

2024. március 08. 21:12

„Orbán béketeremtőnek vallja magát, de ez nyilvánvaló hazugság” – jelentette ki a liberális EP-képviselő.

2024. március 08. 21:12

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

Miközben Orbán Viktor magyar miniszterelnök Floridában találkozott Donald Trump volt amerikai elnökkel, Cseh Katalin liberális magyar ellenzéki EP-képviselő félelmének adott hangot, miszerint a két politikus közötti kommunikáció nem tesz jót az ukrajnai háború kimenetelének és általában a NATO-nak. Mint ismert, Trump a floridai Palm Beachen az amerikai-magyar kapcsolatokról, valamint Ukrajnáról tárgyalt Orbán Viktorral.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán többször is megnevezte már Trumpot, mint „a béke egyetlen komoly esélye”, Cseh Katalin véleménye szerint viszont ez sem az ukrajnai békének, sem a NATO-nak nem tesz jót.

Orbán béketeremtőnek vallja magát, de ez nyilvánvaló hazugság. A NATO az, amelyik biztosította a békét kontinensünkön.

Találkozásuk során valószínűleg megosztják egymással a további szabotálási megoldásokat”mondta Cseh az Euractivnak, majd rámutatott, hogy Trump a közelmúltban aláásta a NATO kollektív védelmi záradékát, miközben Orbán sokáig megakasztotta Svédország csatlakozását a katonai szövetséghez.

A NATO erodálásával Orbán Putyin kezére játszik, és mindannyiunkat veszélybe sodor”

– tette hozzá Cseh.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:03
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­­ö­­s­ ­l­á­n­­­y­o­­k­­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Melós
2024. március 24. 11:56
Hazaáruló, vagy nem az - én örömmel és büszkén halnék éhen, ha ezt OV és ML családjával együtt tehetném meg! Bizony, addig semmi támogatás ne érkezzen ide az uniótól, amíg ezeket a korrupt szemeteket, ezeket az új honfoglalókat el nem takarítjuk, a pénzeiket egyenlően szét nem osztjuk. A rák ellen a kemoterápiát gyakran alkalmazzák. Pusztulnak a rossz és a jó sejtek is, megroggyan az ember, félholtan vegetál, de végül a rák eltűnik, a túlélő jó sejtek megmaradnak. Ezt kellene az országgal is tenni. Én minden kínszenvedést hajlandó vagyok elviselni, sikítanék a fájdalomtól, ha látnám, hogy ők is, ezek a kártékony gyomnövények végre fogynának, és az uniós tápanyagból a dolgozó adófizetőknek is jutna már valami. Ne adjanak nekünk semmit, szigeteljenek el a világ vérkeringésétől, hogy aztán ne legyen kedvük itt élni olyanoknak, akik gazgagságra, hatalomra vágynak, mert itt semmi nincs csak kínlódás meg kudarc, meg végetnemérő munka, és az elkényelmesedett seggük azt nem bírná.
Ákos70
2024. március 21. 20:02
Az Eu parlamenti ellenzéki képviselők hazaáruló női tagozatát mind le kellene csukni.Ki az a nem normális aki egyáltalán rájuk szavaz ? Lehet utálni Orbánt, a Kormányt meg a Fideszt, mindenkinek szíve joga , hogy viszonyul hozzájuk , de ezeket a hazaárulókat akik minden erejükkel Magyarország ellen áskálódnak és tevékenykednek,... ki adja rájuk a voksát ?Nem látják, hogy csak ártanak az országnak minden egyes légvételükkel? Felőlem itthon utálhatják egymást és menjenek ölre a Parlamentben, de nemzetközi porondon ne a hazájuk ellen tevékenykedjenek. Látszik nem ismerik a Szózat sorait...Ébresztő ellenzéki szimpatizánsok, ezeknek a képviselőknek a tevékenységétől nektek sem lesz jobb, mert ha jól alakulnak a dolgok , mindenkinek jó lesz, ha meg rosszra fordulnak a dolgok, ti nem lesztek kivételezettek, ugyanúgy szarban maradtok. Ezeknek csak a szavazataitok kellenek amivel hatalomra kerülhetnek utána kiárulják az országot idegen érdekeknek. Kell ez nektek?
irmag2
2024. március 09. 17:15
Múmia, Orbán Viktor biztatott a 4,8 milliárd elsíbolására? Eddig viszont a büntetésedről nem tudok, viszont a hazaárulásod napról napra fokozódik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!