Óriásit szellentett a volt amerikai külügyminiszter, miközben a klímavédelemről beszélt (VIDEÓ)

2023. december 05. 11:37

Kicsúszott.

2023. december 05. 11:37

A Biden-kormány klímavédelmi megbízottja, John Kerry a szénerőművekkel kapcsolatos amerikai politikáról beszélt vasárnap az ENSZ klímakonferenciája Dubajban – írja a New York Post.

A volt külügyminiszter éppen beszélt, amikor a mondat közepén hirtelen szellentett egyet.

„Nem szabadna több széntüzelésű erőművet engedélyezni sehol a világon” – kezdte Kerry a beszédét. A beszéd közben később pukizott egyet, aminek a közelében ülők nem igazán örültek.

Az incidensről készített felvételt itt tudják megtekinteni: 

Nyitókép: DOMINIKA ZARZYCKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2023. december 06. 10:35
Palatin: Luther aranyköpése: "Aus einem traurigen Arsch fährt nie ein fröhlicher Furz" azaz: "Egy szomorú seggből sosem jön ki vidám szellentés".
Kormánypárti2
2023. december 06. 07:40
Inkább a szélerőművekről beszélt volna, akkor mondhatta volna hogy szemlétető eszköz volt. Ilyenek ezek a ballibsi tág lyukú fostalicskák, képtelenek bármit visszatartani, mindenhonnan ömlik belőlük a szar, a fos, a bűz, a mocsok.
fatman
2023. december 05. 22:54
ilyenek ezek a demokraták... ennyit tudnak... meg a nevüket... jó esetben...
fatman
2023. december 05. 22:53
aztakurva... illusztrálta a metántermelést?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!