Karácsonyi kislemezzel jelentkezik egy macska Angliában

2023. november 15. 14:41

Nalát már most sztárként emlegetik, lehet még könyvet is kiad.

2023. november 15. 14:41

Karácsonyi kislemezt ad ki egy macska, aki úgy tett szert ismertségre, hogy rendszeresen megjelent a Stevenage vasútállomáson. 

A négyéves Nala azzal örvendeztette meg az ingázókat rendszeresen, hogy 

bárkivel összeállt egy fotó erejéig”.  

Gazdája, Natasha Ambler elárulta, hogy a macska egy kislemezt ad ki Meow művésznéven, és már megkeresték egy könyvszerződés miatt is – ismertette a BBC.

A lap hozzátette, hogy a vörös-fehér cica egy videót is rögzített a héten megjelenő dalhoz, Nala the Station Cat című szerzeményhez. A producere Danny Kirsch, a dalt Joe Killington írta, míg Nala dalszerzőként és énekesként vette ki a részét a projektből. 

A BBC idézte a gazdit is, aki azt mondta: 

Stevenage boldogságát, amit a közösségi oldalakon átélt, a világgal is szeretnénk megosztani”.

A kislemez hivatalosan szerdán jelenik meg, a BBC Three Counties rádiójában pedig már vasárnap megtörtént a debütálás. A lemez kapcsán gazdája még arról is beszélt, hogy remélik felkerül majd a slágerlistákra.

A kislemez teljes bevételét a stevenage-i hajléktalanok jótékonysági szervezetének, a Feed Up Warm Upnak ajánlják fel.

A pályaudvaron forgatott videoklipet pedig karácsony előtt mutatják be – idézte a lap.

A Naláról készült egyik videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. november 15. 18:49
Ilyen cikkeket a BORS-ban lehet olvasni!!!! A macska, bár nagyon okos, se lemezt, se könyvet nem tud kiadni, a gazdája csak ezzel akar nagyobb hírverést csinálni és sok pénzt beszedni!!!! Mivel semmiben sem kiemelkedő a gazdi, így a macskájával akar hírnevet szerezni.
pesszimista
2023. november 15. 17:21
Nagybritanniában óriási a macskakultusz. Meg is van az eredménye: nemcsak tápot esznek, szeretik az egereket, de a madarakat is . Emiatt szinte teljesen eltűntek a városokból az énekesmadarak , ahol mintegy 8millió macska él.
Hangillat
2023. november 15. 16:52
"a macska egy kislemezt ad ki, ... a stevenage-i hajléktalanok jótékonysági szervezetének" Macskazene / Zenemacska A hajléktalanok általa jól laknak és jóllaknak.
Akitlosz
2023. november 15. 16:24
Kutya énekel. Zongorán kísér saját maga. https://www.youtube.com/watch?v=39xq5AATMp4 https://www.youtube.com/watch?v=Qj_FCM7THDI https://www.youtube.com/watch?v=uaGtRr57LPg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!