Élmény volt nézni a „partizánok” arcán legörbülő mosolyt

2023. október 01. 11:59

A libsiknek annyi, vesszen Európa, éljen Trianon és Sztálin!

2023. október 01. 11:59
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Élmény volt nézni a «partizánok» arcán egyik óráról a másikra a legörbülő mosolyt, amikor magyarellenes marxista-leninista barátunk nyerte a választást, és egy magyar párt se került be a szlovák parlamentbe! A libsiknek annyi, vesszen Európa, éljen Trianon és Sztálin! Veszek popcornt! Ezért érdemes élni.”

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekrü
2023. október 02. 13:32
Érdekes, hogy a balliberálisok milyen nehezen fogják fel azt, hogy mit is jelent egy nemzet érdekében politizálni. Mondjuk , honnan is tudhatnák, hisz ők csak annyit tudnak, hogy van egy ballib irányvonal, amit aztán tűzzel-vassal át kell verni akár az ország lakóinak kárára is. Fico a szlovákok érdekeit fogja nézni, ahogy Orbán Viktor a magyarokét, Meloni pedig az olaszokét. Amely kérdésekben ezek az érdekek ugyanazok abban együtt fognak működni, ott ahol pedig nem , ott nem. Meloni pld nem azért gondol mást a migránskvótákról mert megvették, hanem mert az olaszok érdeke az, hogy valahogy megszabaduljanak a migriktől, miután náluk van a lerakat jelenleg. De LMBTQstb kérdésben meg valószínű együtt fog működni velünk. Mindenesetre sokkal tiszteletreméltóbb azoknál a libsi politikusoknál, akik képesek a pártpolitikának alávetni a saját országukat.
khomeini
2023. október 01. 22:48
Te hülye, minden szlovák magyarellenes.
nakatomi
2023. október 01. 17:40
Fico nem lett magyarbarát, ő továbbra is egy magyarfaló szlovák. (Ne feledjük, ő miatta tilos a magyarok számára a kettősállampolgárság.) De ahogyan Orbán Viktor nevezte: ő egy patrióta. És érdekes módon éppen ezen az alapon tudna együttműködni Orbánnal. Mivel ő is látja, hogy jelenleg nem a magyarok jelentik a fő ellenséget, hanem Brüsszel.
B_kanya
2023. október 01. 17:28
"kombinator-0 2023. október 01. 17:02 a felvidéki magyarokra igencsak ráférne egy szembenézés a múltjukkal, jelenükkel és a jövőjükkel kapcsolatban ... otthonmaradtak, leszarták a választásokat ... " Vagy nem a "magyar pártra" szavaztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!