Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Podoljak: Ukrajna folyamatosan szerzi vissza, ami az övé

2023. augusztus 26. 07:32

A politikus szerint Oroszország egyre inkább tárgyalásra kényszerül.

2023. augusztus 26. 07:32

Mihajlo Podoljak, Zelenszkij tanácsadója X-bejegyzésben osztotta meg meglátásait a háború alakulásával kapcsolatban. Az ukrán politikus úgy látja, az oroszok védelmi vonala kezd összeomlani, az ukrán fegyveres erők pedig „folyamatosan szerzik vissza, ami az övék”. Szerinte Ukrajna egy lépéssel közelebb került, hogy átvegye az uralmat a Krímbe vezető szárazföldi folyosó felett, és az oroszok összes utánpótlási vonala veszélyben van.

Kiemelte, számítani lehet rá, hogy Oroszország tárgyalásokat fog sürgetni, hogy megelőzze az Ukrajnába tartó fegyverszállítmányok bevetését. Végül felhívta a figyelmet, az elkövetkező időszakban egyre többen tesznek majd kísérletet arra, hogy demoralizálják az ukránokat. 

Nyitókép: Emin Sansar / Anadolu Agency / AFP

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. augusztus 27. 17:47
Barom arcú fasiszta....
Maciapu
2023. augusztus 26. 18:32
Brit tudósok valami újfajta virtuális szemüvegen dolgoznak Pinky elnevezéssel. Depressziósok, talaj- és reményvesztett, pesszimista, mindent negatívan látó emberek a célcsoport, beléjük próbálnának lelket verni a szemüveggel. Állítólag Ukrajnában folynak a tesztelések, a politikai és katonai vezetésen, nagy sikerrel. Az alanyok teljesen feldobódnak tőle, hihetetlen energiával látnak a céljaik megvalósításának, és nem ismernek lehetetlent. Szó szerint a legyőzhetetlenség érzete tölti el őket, és ilyenkor még egy orosz aknamezőnek is mezítláb és mosolyogva indulnak neki. Egy baj van csak: a valóság valahogy nem akar tudomást venni a szemüvegről, a szemüveg viselői pedig a valóságról.
Csigorin
2023. augusztus 26. 17:15
tudod mi a tied... az anyad picsaja, az is csak mikor az ocsed lemaszik rola hogy elrendezze a hugodat
alenka
2023. augusztus 26. 16:30
Ukránoknak: ...akinek nincs a fejében....legyen a lábában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!