Már a Joker folytatásában is megtalálta kedvencét egy LMBTQ-portál

2023. április 25. 11:25

Szerintük beigazolódott, hogy a Batman képregényekben szereplő Harley Quinn karaktere biszexuális.

2023. április 25. 11:25
null

Készült az Alapjogokért Központtal együttműködve, a Bolond lyukból cikksorozat részeként. 

***

A Pinknews LMBTQ-hírportál rendszeresen beszámol arról, ha egy filmben, animációs alkotásban, vagy bármilyen más műben homoszexuális szereplők vannak, pláne, ha két azonos nemű közt elcsattan egy csók. Most a Joker című film készülő folytatása, a Joker: Folie à Deux került a középpontba.

A Twitterre ugyanis felkerült egy videó a film forgatásáról, amelyben a Joker szerelmét alakító Lady Gaga – karaktere szerint Harley Quinn – megcsókol egy statisztát. Noha az egész jelenet csupán egy dramaturgiai fogás, a portál lelkendezett a forgatás alatt álló alkotásról. Hozzáteszik,

szerintük ezzel is beigazolódott, hogy a Batman képregényekben szereplő Harley Quinn karaktere igenis biszexuális.

A portál szerint ugyanis a filmet készítők is erre akartak utalni a jelenettel. Holott nagy valószínűséggel csak a karakter „megőrülését” kívánták jobban vizualizálni a készítők, és egyáltalán nem vették figyelembe a karakter vélt szexualitását. A Pinknews szerkesztői azonban nyomban isteníteni kezdték Harley Quinn – egyébként őrült – karakterét.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. április 25. 20:04
Unalmas genderizmus! Lapozzunk, a szart sem érdeklik az aberrált kriplik!
fsandors
2023. április 25. 16:50
A homofóbia is relatív. Nekem például a nők egymás közötti csókjával semmi bajom, sőt, bizonyos színvonal esetén el tudnám képzelni magam közöttük, a férfiak egymás közötti csókjától viszont hánynék. Hogy miért van ez így...?
files32
2023. április 25. 14:07
Akkor a képen miért Rogánné van.
-Zsolt-
2023. április 25. 13:25
Könyörgöm, állítsuk meg a kendert!! Ki fog nekünk unokákat szülni, ha az összes gyerekünket átoperálják! Hovatovább már nincs is kis országunkban gyermek, akit meg nem csonkítottak volna! Kórházak szemetes konténerei dugig vannak levágott kis bigákkal és cicikkel! Ma már minden családban van 2-3 gyerek, akinek az aktuális neme eltér a születésitől! Már a szülészeti osztályon megkezdik a csecsemők hormonterápiáját és pubertásblokkolók használatát! Ugyanezen osztályokon az apák szoptatják az aszexuális kicsinyeiket és dragqueenek rohangálnak szikékkel! Kell ez nekünk??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!