Putyin lemondását követelik moszkvai önkormányzati tisztviselők

2022. szeptember 10. 11:41

„Arra kérjük, hogy mondjon le a posztjáról, mert a nézetei és a vezetői stílusa rendkívül elavult” – olvasható a közleményben. A Lomonoszovszkij kerület önkormányzati tisztviselőinek üléséről videó is készült.

2022. szeptember 10. 11:41
null

A szentpétervári tanácsosok után a moszkvai székhelyű Lomonoszovszkij kerület önkormányzati tisztviselői nyilatkozatban szólítják fel Vlagyimir Putyint, hogy mondjon le az ország elnöki címéről.

– áll a szeptember eleji közleményben.

A tapasztalat szerint azokban az országokban jobban és tovább élnek az emberek, ahol rendszeresen változik a hatalom – olvasható a  közleményben. A tanácstagok szerint Putyin kezdeti intézkedései még pontosak és helyesek voltak, később azonban több is „félrement” közülük.Az orosz elnök „elhibázott döntései” okozták az instabilitást – emlegették. 

„Az a retorika, amit Ön és a beosztottai használnak, átváltott az agresszióba és az intoleranciába, aminek köszönhetően a hazánk újból a hidegháborús korszakban érezheti magát” idézi az Index a közleményt.

„Ezért arra kérjük, hogy mondjon le a posztjáról, mert a nézetei és a vezetői stílusa rendkívül elavult, ami akadályozza Oroszország fejlődését” – tették hozzá. 

A testületi ülésről videó is készült.

Nyitókép: Vladimir SMIRNOV / TASS Host Photo Agency / AFP

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. szeptember 10. 18:02
'Az egyik képviselő, Dmitrij Paljuga a Twitteren tette közzé, hogy szerintük az elnök milyen bűnöket követett el hazájukkal szemben. Azt írta, hogy Putyin az oka annak, hogy megtizedelődött azoknak a munkaképes fiatal férfiak száma, akik ahelyett, hogy az orosz munkaerőpiacot erősítenék, a hadseregben szolgálnak. Paljuga szerint Putyin a felelős az ország gazdasági visszaeséséért, a nyugati agyelszívásért, a NATO keleti bővítéséért, valamint „az ukrajnai különleges katonai művelet ellentétes hatásáért” is.'
korona.2.0
2022. szeptember 10. 17:59
Ezek "aláírták" saját maguk kinyírását. El fognak tűnni a közéletből, - meg mindenhonnan. Szibéria gazdag vidék..................
Lajoss
2022. szeptember 10. 17:24
Bátor emberek,le a kalappal! :)
sorostalanság
2022. szeptember 10. 17:21
Néhány libsi f.sz böfögött egyet, a sajtó meg felkapta. Nem sokáig lesznek a helyükön...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!