A Kreml az európai vezetőket hibáztatja az Északi Áramlat gázvezeték leállása miatt

2022. szeptember 05. 10:26

Az oroszok szerint a szankciók hátráltatják a berendezések karbantartását.

2022. szeptember 05. 10:26
null

Új közleményt adott ki az orosz vezetés: az európai politikusokat hibáztatják amiatt, hogy az Északi Áramlat 1 gázvezetéken nem sikerült újraindítani a gázáramlást. Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, nemrég az állította a Gazprom, hogy nem lehetett kijavítani a hibát, közben a Siemens szerint fel sem kérték őket.

A Kreml szerint most az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók akadályozzák meg a Gazpromot abban, hogy megfelelően karbantartsák a vezetéket.

Előzmények

Szerdán derült ki, hogy leállt a gázáramlás a vezetéken, akkor a Gazprom azt közölte, hogy szeptember 3-áig nem lesz gázszállítás. Aztán, harmadikán jelezték, hogy nem lehetett kijavítani a hibát.

Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. szeptember 05. 16:37
Mindenki halálra fog fagyni. Mert mindenki hülye. Kivéve a magyarokat. Ha Gyurcsány lenne, mostanra megfagytunk volna már.
LancelotDuLac
2022. szeptember 05. 14:59
Mégiscsak fájnak azok a gazdasági szankciók xDDDDDDDDDDDDD
Haragosi
2022. szeptember 05. 14:51
nem lehetett kijavítani a hibát, közben a Siemens szerint fel sem kérték őket A Siemens 150 év (1. és 2. világ- illetve egy hidegháború) után kivonult Oroszországból - hogyan kellett volna őket felkérni?
balbako_
2022. szeptember 05. 14:01
Ki más a gátja, ha nem az EU fura urai?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!