Az oroszok bejelentették: szerdától csökken az Északi Áramlat 1 kapacitása

2022. július 27. 10:59

Az egyik európai energiavállalat alacsonyabb gázmennyiséget kap a Gazpromtól.

2022. július 27. 10:59
null

Az olasz Eni energiavállalat közölte, hogy körülbelül 27 millió köbméter gázt kapna a Gazpromtól, ami kevesebb, mint az elmúlt napok átlagos napi mennyisége, azaz 34 millió köbméter – számolt be az Index.

Azt írják: az állami irányítású orosz óriáscég, a Gazprom közölte, hogy szerdától csökken az Északi Áramlat 1-es vezetékén áthaladó áramlás, mert le kellett állítania egy kompresszorállomás gázturbinájának működését az iparági felügyelet utasítására.

Kiemelt kép: MTI/Filip Singer

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Backstab
2022. július 27. 14:10
Habeck apad f bol ki szivtad hogy lessz gaz telen. Most nem ugy nez ki hazudtok reggel delben este. De csak az vigasztal hogy te meg a nigger kurogato partod lessz legeloszor meg b va .
Jaznaju
2022. július 27. 12:53
1988-ban már minden értelmes Magyar tisztán látta, hogy annak vége. Csak az akkori Brüsszel és az akkori globalista-libsik hajtották a szekeret vadul a szakadék felé. A mai helyzet tükörképe annak, csak eltelt harmincegynéhány év, és helyet cserélt a kelet a nyugattal. Felnőtt egy generáció, akinek ez új. Megéltük a Szovjet széthullását és most félve szemléljük a nyugat végét. Remélem lesznek romok, amiből nőhet valami új!
Palmoilfree
2022. július 27. 12:38
Bumeráng, bum-bumeráng, mely sokszor célhoz ér, hogyha nem, ó, Istenem, hát akkor visszatér. Bumeráng, bum-bumeráng, mely nem is lőfegyver, mégis néha úgy érzem, hogy rosszul sülhet el. Mostanában bennszülött már alig-alig van, egymást dobjuk óraszám, de sokszor céltalan. Aki megdob bumeránggal, ne dobd vissza: sőt, visszamegy az magától és eltalálja őt, visszamegy az magától és eltalálja őt.
Zaajan
2022. július 27. 12:13
Elképesztően, fogcsikorgatóan ordító hideg lesz ezen a télen. Ez a történelmi tapasztalat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!