Online folytatódnak a tárgyalások Ukrajna és Oroszország között

2022. április 01. 12:45

Az orosz delegáció egy kidolgozottabb megállapodástervezetet vár.

2022. április 01. 12:45
null

Online folytatódnak a tárgyalások az orosz delegációval április 1-jén – közölte Telegram-csatornáján David Arahamija, az ukrán elnök mögötti Nép Szolgája párt frakcióvezetője, a kijevi delegáció tagja.

Mint mondta:

„A törökországi megbeszéléseken bejelentettük, hogy szükségessé vált a találkozó a két ország vezetője között. Az orosz delegáció azt válaszolta, hogy

Egy hét alatt kidolgozzuk, ami a tárgyalási folyamat résztvevőin múlik, és reméljük, hogy ezután találkozik a két ország államfője. Ugyanakkor ragaszkodunk ahhoz, hogy erre a találkozóra ne Oroszországban vagy Fehéroroszországban kerüljön sor” – idézte a Kárpátalja.ma Arahamiját.

Nyitóképen az ukrán és orosz delegáció egy korábbi személyes tárgyaláson. Fotó: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2022. április 01. 14:45
Kikerúlt a kis biden levelezése a Pentagonnal,a vegyi laborok múkódtetéséról.2021.dec 15-én levelet irtak a tórókóknek,hogy tudnak e olyan drónt gyártani,amire felfér egy 20 litetes aerozolos tartály,és legylább 300 km -re be tud hatolni.Milyen ártatlanok ezek az ukránok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!