Jansa: Visszatérnek Kijevbe a szlovén diplomaták, hogy példát mutassanak az uniónak

2022. március 21. 07:13

A diplomaták önként döntöttek a visszatérés mellett.

2022. március 21. 07:13
null

Janez Jansa szlovén miniszterelnök bejelentette, hogy országa, Szlovénia korábban evakuált nagykövetségi dolgozói visszatérnek Kijevbe, közölte a BBC. A diplomaták önként döntöttek a visszatérés mellett.

tette hozzá a miniszterelnök.

MTI/EPA/Pool/Johanna Geron

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. március 22. 00:48
Szálljon le az USA a kelet-euröpai országok uszításáról! A volt keleti blokk orsuágai pefig tanúsítsanak nagyobb önmérsékletet, különben ripsz-ropsz egy világháborúban találjuk magunkat! Zelenszkij ránk harapott. Nem tudom mit ígért neki az USA cserébe a végsőkig való kitartásáért és a totálus háború eléréséért, de ez merő őrültség, önzés és a nihil politikája: beleugorni nagy pofával és a végén mástól is elvárni az öngyilkosságot és a totális pusztulást! VÉRLÁZÍTÓ AZ USA! Ő NEM EGY SZÖVETSÉGES, HANEM A SZÖVETSÉG ÁRULÓJA!
harpec
2022. március 21. 10:12
Na most vagy halálba küldik az embereiket (mert pillanatra sem hiszem, hogy minden dolgozó önként megy oda), vagy nem félnek, mert tudják nincs mitől.
konfucius
2022. március 21. 09:49
Remélem előtte az utolsó kenetet megkapták vallásuk szerint tisztességgel. Béke cafatjaikra.
solothurn
2022. március 21. 09:40
Jó lesz igyekezni, még mielőtt az ostromgyűrű bezárul Kijev körül! Mert utána már csak úgy jutnak oda be mint Superman, pl. egy Iskander-M rakétán lovagolva ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!