Kaczynskiék Ukrajna térképét tanulmányozzák Kijevben

2022. március 15. 22:24

Megérkezett az ukrán fővárosba a lengyel, cseh és szlovén miniszterelnök a PiS vezérének társaságában.

2022. március 15. 22:24
null

Kijevből jelentkezett be a kelet-közép-európai vezetőkből álló delegáció. Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén miniszterelnökök Jaroslaw Kaczyinski PiS-pártelnökkel érkeztek az ukrán fővárosba, hogy Ukrajna megsegítéséről, egyes hírek szerint fegyverekkel való támogatásáról tárgyaljanak, az EU állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács megbízásából.

„Itt, Kijevben történelem születik. Itt harcol a szabadság a zsarnokság ellen. Itt mindannyiunk jövője a tét. Az EU támogatja Ukrajnát, amely számíthat a barátaira ezt az üzenetet hoztuk Kijevbe ma” – írta a lengyel konzervatív miniszterelnök a Twitteren.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. március 17. 14:21
szerencsétlen kard csörtetés!
csakazigazat2
2022. március 16. 15:22
Megkérték Putyint, hogy addig ne lőjön, amíg ők osztozkodnak Ukrajna felett.
Reszelő Aladár
2022. március 16. 13:10
CSak aztán nehogy vonalakat húzzanak, hogy ki mit kap a buli után. Ez akkor gond, ha nem vagyunk ott.
jánosbácsi
2022. március 16. 09:04
Szinte semmiben nem értek velük egyet, hiszen ők ezidáig Orbán Viktor barátai voltak . Mostantól viszont úgy kell rájuk tekinteni mint hősökre akik megmentették kelet-európa becsületét. Orbán Viktor viszont szégyent hozott Magyarországra. Békét hirdet de egy őrült gyilkos oldalára állt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!