Fenyegető leveleket kapott Janez Jansa szlovén miniszterelnök

2021. október 25. 07:00

Olyan üzenetet kapott a kormányfő, amelyen egy kép volt róla és családtagjairól, arcukra céltáblákat festettek.

2021. október 25. 07:00
null

Fenyegető leveleket kapott Janez Jansa szlovén miniszterelnök, valamint Matej Tonin miniszterelnök-helyettes és védelmi miniszter hivatali címére – számolt be vasárnap a Delo című szlovén napilap.

A cikk szerint hasonló tartalmú levelek érkeztek pénteken a politikusok lakcímére is.    

Az újság szerint Jansa egy olyan üzenetet kapott, amelyen egy kép volt róla és családtagjairól, arcukra céltáblákat festettek. A fenyegetéseket a rendőrség vizsgálja.

(MTI)

MTI/EPA/Pool/Johanna Geron

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 26. 20:24
Ilyen sunyik? Nálunk a parlamentben élőszóban, élőadásban közlik, nem lesz kegyelem, földönfutók lesztek, beleegyezés nélküli szexet fognak rajtad végrehajtani, stb. Rutte szindróma.
Pipas 3
2021. október 25. 11:08
Mocskos bolseviknáci gazemberek! Ezek mindenre képesek! De Jansát nem tudják megijeszteni, nem fog megfutamodni az biztos!!
MaBaker
2021. október 25. 10:21
Nehogy leírjátok, hogy azért kapták mert oltás nélkül nem dolgozhatsz Szlovéniában és éhenhalsz! Még a végén nem csírázna itthon rendesen a fasizmus
khomeini
2021. október 25. 09:57
ez a liberalis demokracia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!