Andrej Babis keményen üzent a cseh baloldalnak

2021. június 06. 07:59

A cseh miniszterelnök az ellene indított sikertelen bizalmatlansági indítványra reagált.

2021. június 06. 07:59
null

„Hangosan mondom, kedves polgártársaim, mi Csehországban nem akarunk semmilyen multikulturális ökofanatikus kalózállamot” – írja bizalmatlansági indítványra reagáló bejegyzésében Andrej Babis a Magyar Hírlap beszámolója szerint.

– olvasható tovább a politikus reakciójában

A cseh miniszterelnök azután tette közzé a bejegyzését, miután csütörtökön az ellene indított bizalmatlansági indítvány sikertelen volt.  Babis a posztot a cseh Kalózpártnak címezte.

Babis ellen ez a harmadik sikertelen próbálkozás a csehországi parlamenti választások előtt négy hónappal. A cseh ellenzék elsősorban azt sérelmezi, hogy szerintük Babis kudarcot vallott a koronavírus elleni harcban, illetve a vrbeticei fegyverraktárban történ robbanás kapcsán nem tudott egységes nemzetközi fellépést kialakítani Oroszország ellenében.

Címlapképen: Andrej Babis

Kép forrása: Olivier Matthys / POOL / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2021. június 06. 13:35
A handabandázás helyett csendben reménykedj, hogy nem kerülsz börtönbe, Andrej. https://vilag.transindex.ro/?hir=37736&igazi_8222nagyvad8221_a_kovesifele_europai_ugyeszseg_egyik_elso_gyanusitottja._andrej_babis_cseh_kormanyfo_ugyeit_vizsgaljak&fbclid=IwAR2MIGHrvGUj7cOjvvJCR-yaudEE_8j9jUd0sDexGJCeejwsGgGbAw2lj60
Pelso j.
2021. június 06. 13:09
keményen üzent, - írja a cseléd hírlap. lényeg: "Vádemelést javasolt a cseh rendőrség hétfőn Andrej Babis kormányfő és egykori tanácsadója, Jana Mayerová ellen a Gólyafészek-ügyben - közölte Ales Cimbala, a prágai ügyészség szóvivője."
Tatulus
2021. június 06. 12:26
Nálunk is kellene már valami komoly figyelmeztetés az akasztani vágyó liberálkomcsi bandának, a Jakab-féle büdös bunkóknak, akik a csőcseléküket szívesen használnák magyarok legyilkolására! Míg nem késő!
Harangláb
2021. június 06. 11:57
"Multikultrális ökofanatikus kalózállam" Frappáns!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!