Leállítják az Északi Áramlat gázvezetéket

2022. július 01. 15:20

A Gazprom javítási munkálatokra hivatkozik.

2022. július 01. 15:20
null

Az orosz Gazprom úgy döntött, július 11-e és 21-e között teljesen leállítja Európa gázellátását az Északi Áramlat gázvezetéken keresztül – számolt be a Gazprom leányvállalata, a Nord Stream AG, a gázvezeték üzemeltetője.

Mint a közleményben írták, a tervezett munkálatok elvégzésére azért van szükség mindkét vonalon, hogy biztosítsák a gázvezeték hatékony, biztonságos és megbízható működését – adta hírül az Index pénteken az Unian hírügynökség értesüléseire hivatkozva.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 01. 18:50
Ovodások a homokozóban : "így kellett , úgy kellett , káposztába hús kellett " Aki hülye az is marad !
Aerion
2022. július 01. 18:45
Hogy milyen is német? A NÉMET olyan mint én, szereti a rendet, a tisztaságot, a nyíltszívűséget, az igazságosságot, az értelmet, a munkát, a családját, a hazáját és az Istent. Mint az őseim. Csakhogy a német olyan is, ahogy Ilja Ehrenburg látta, a saját szemével, 1930-ban. ' Hitler uralkodása előtt néhány évvel tüntetés volt Berlinben. A tömeg a Tiergarten parkjában gyűlt össze. Gumibotokkal felfegyverzett rendőrök verték, egymás után tartóztatták le a tüntetőket. A rendörök az úton álltak és vártak, az emberek maguk szaladtak a gumibot alá. Elmenekülhettek volna, aha a a gyepen keresztülfutnak. De a német tudta, hogy ezért három márka pénzbüntetés jár. És a német lába nem hajlandó a gyepre lépni, még azért sem, hogy a fejét megmentse. Négy tüntetőnek sikerült meglépni, mert a rendőrök se mertek a gyepen keresztülszaladni.' Ha német olyan lesz, mint én, a mosléknak vége, de ha olyan lesz, ahogy Ehrenburg látta, a németnek lesz vége.
nempolitizálok
2022. július 01. 18:40
Algír, július 1. Az ANDR Sonatrach állami vállalat azt fontolgatja, hogy emeli a helyi gáz árát európai ügyfelei számára. Ezt a döntést a világ növekvő energiaáraival összefüggésben hozták meg.
Jajdejónekünk
2022. július 01. 18:38
Férfias, határozott kijelentő mondat a cím. Helyes. Nem kell itt "még akár le is állíthatják az északi áramlat gázvezetéket".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!