Fidesz: A kormány jövőre még többet fordít a családok segítésére, mint az idén

2022. június 22. 11:51

Bánki Erik vezérszónok szerint a kormány minden olyan kihívással számolt, amire egy különleges évben számítani lehet.

2022. június 22. 11:51
null

Mivel a legnagyobb érték a család, a kormány továbbra is fontosnak tartja a családok, a gyermekvállalás támogatását, ezért a jövő évi költségvetésben még többet fordít a családok segítésére, mint idén – mondta Szűcs Lajos, a Fidesz egyik vezérszónoka az Országgyűlés szerdai ülésén, a 2023-as költségvetési javaslat vitájában.

Bánki Erik, a Fidesz másik vezérszónoka elmondta,

a költségvetési tervezet minden tekintetben megállja a helyét, a kormány minden olyan kihívással számolt, amire egy ilyen különleges évben számítani lehet.

A képviselő kifejtette: a kiszámíthatóságot és tervezhetőséget szem előtt tartva idén is a nyári szünet előtt tárgyalja a jövő évi büdzsét a Ház. Ezzel csaknem féléves felkészülési időt biztosít minden érintettnek, jó alapot adva így az ország stabilitásának megőrzéséhez – vélte.

(MTI)

Nyitóképen a parlament plenáris ülésterme. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onlye
2022. június 22. 17:59
Ez aaaz még 4x lakás ár :) lehet még fokozni. Ha nincs akkor 3 hitellel 3+ gyerekkel lehet egy házad 40 év múlva :D Éljen a büdös fidesz éljen köcsög Orbán
madar299
2022. június 22. 15:18
Két nagykorú gyermekem és két unokám van ! Mégis azt mondom , elég volt ! ! ! A gyermek vállalás az egyén/család felelőssége , és annak felnevelése is , amit eddig kaptak a gyermekes családok, az már ma is több a kelleténél. Gyermeket sohasem a társadalom , hanem a tisztességes családok adtak a hazának , akkor is amikor nélkülöztek. Sajnálom , hogy ez a véleményem kedves fiatalok , az Én családomtól Bokros Lajos annak idején még a családi pótlékot is megvonta. Felmenőim között , az 5 gyermekes d.nagypapám a Doberdói csatában elesett, a felesége /nem részletezem a körülményeit / felnevelte mind az 5 gyermeket, és soha semmit nem kapott az államtól. Egész életében, sohasem panaszkodott, és nem gyűlölködött, azért ha másoknak több jutott. Szerintem ha visszatekintetek a családotok régmúltjába , akkor biztosan találtok az enyémhez hasonló sorsú felmenőket , sőt még nemesebbeket is. Megfontolandó : Teher alatt nől a pálma ! Több embert tett tönkre a jóléte, mint a "kard éle".
dakotasámán
2022. június 22. 13:24
"Fidesz: A kormány jövőre még többet fordít a családok segítésére, mint az idén" gondolom, ez azt jelenti, hogy ismét lesz adó visszatérítés, bár, ezt sehol nem hallani. millen érdekes. és az is, hogy nyugdíj prémiumról sem szól a mutyikirály.
Pelso j.
2022. június 22. 13:11
Nominálisan többet vagy ner-számológép szerint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!