21 éves kommunista polgármestere lehet egy indiai városnak

2020. december 27. 20:58

Könnyen válhat egy 21 éves nő az egyik indiai állam egymillió lakosú fővárosának polgármesterévé.

2020. december 27. 20:58
null

21 éves polgármestere lehet a közel egymillió lakosú Tiruvanántapuramnak Indiában. A tradicionálisan baloldali Kerala államban aktívkodó Indiai Kommunista Párt szombaton döntött úgy, hogy a 21 éves egyetemista nőt, Arya Rajendrant indítja az állami főváros polgármester-választásán (India szövetségi állam).

A 21 éves Rajendran jelenleg másodéves matematika alapszakos hallgató, valamint régóta a párt ifjúsági szervezetének tagja. Rajendran nagy valószínűséggel győzelmet fog aratni, ugyanis a kommunisták népszerűsége abszolút többséghez közelít az előzetes felmérések szerint – mellyel ő lesz az ország történelmének legfiatalabb polgármestere.

A Hindu nevű angol nyelvű indiai portál szerint Rajendran az iskolát sem hagyja ott. Rajendran a lap állítása szerint a koronavírus-járványban bizonyított bátorságának és segítőkészségének eredményeképp válhatott jelöltté egy ilyen komoly pozícióra.

Fotó: Facebook

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2020. december 28. 19:30
No problem. Semmi más kívánságom nincs mint hogy bevezesse a gyakorlatba a kommunizmust. Csak 1 évre please!
Saksafar
2020. december 28. 14:39
Annak a sok év tapasztalatnak és leülepedett bölcsességnek nagy hasznát fogja venni. A Lenin összes mindent pótol?
szóda
2020. december 28. 11:42
A kommunizmus kiirthatatlan és erről leginkább azok a nyugat-európai vezetőhatalmak tehetnek, akik nem tapasztalták meg a borzalmait, így nem tartják a fasizmussal egyenlőnek.
Hannibal
2020. december 28. 08:34
Nem jósolok neki nagy jövőt. Elcsesz valamit (ami kommunistaként garantált), és nem fognak vele kesztyűs kézzel bánni a helyi toxikusan maszkulin társadalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!