Magyarok az űrben

2013. december 20. 14:53

A bankokat a Hold túlsó oldalán bivakoló ízeltlábú űrzsidók irányítják, de erről persze a kormány nem beszél, mert itt mindenki érzékenykedik, ha szóba kerülnek a gyíkemberek, az űrzsidók vagy a Fanyűvő.

2013. december 20. 14:53
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre

„A bankokkal az a baj, hogy egy rettenetes konstrukció keretében svájci frank, japán jen és egyéb valutaalapú kölcsönöket adtak a magyar népnek, aztán amikor a Fidesz vezetői iszonytató gazdaságpolitikájukkal, és rémisztően hülye nyilatkozataikkal bedöntötték a forintot, a törlesztő részletek elszaladtak, a nép nem tudta fizetni a tartozását, a kormány meg rájött, hogy jó gazdaságpolitikát nem tud csinálni, olyan okosat már nem mondhat, hogy 150 forint legyen 1 dollár, így maradt a háború a bankok ellen, akiket mellesleg olyan különadókkal büntettek, hogy akkor sem tudnának jó fejek lenni a néppel, ha ez lenne szívük minden vágya, azonban a bankok – természetükből fakadóan – pénzt akarnak csinálni a pénzből, ennyi elég is.

A bankokat a Hold túlsó oldalán bivakoló ízeltlábú űrzsidók irányítják, de erről persze a kormány nem beszél, mert itt mindenki érzékenykedik, ha szóba kerülnek a gyíkemberek, az űrzsidók vagy a Fanyűvő, a magyar jeti, mert olyan nagyra vannak a felvilágosultságukkal, meg a flancos iskoláikkal, de mi magyarok majd megmutatjuk, hogy a gravitáció kikapcsolható, aztán lebeghetnek a csicsás öltönyeikben egészen az égboltig, ami egy kemény, már-már fémes tapintású gömbfelület.

A bankokat könnyű sarokba szorítani, mert ha megkérdezi tőlük a közszolgálati televízió államtitkársági sofőr rangjában álló riportere, hogy aztán, kend, azért adnak-e pénzt a népnek, hogy a végén többet kapjanak vissza, mint amennyit adtak?, mindig azt válaszolják, hogy igen.

Most mondja valaki, hogy nem jogosan sújt le reájuk a nemzetharag!”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kázmér Kacsa
2013. december 21. 16:23
Mikor csatlakoznak a Jobbikosok a szocionistákhoz? Lesz-e náci-internáci koalíció?
atila68
2013. december 21. 06:39
http://gondola.hu/cikkek/88352-Hungarofobia_Elleni_Egyezteto_Tanacs_%28HEET%29.html
Fáskerti
2013. december 20. 19:07
A szerencsétlen vírusok nem tudják, hogy ha megölik a szervezetet amit megfertőztek, akkor nekik is annyi. A bankoknak több eszük lehetne.
Wagner Hopkins
2013. december 20. 18:38
Verd a tököd, ne siránkozz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!