Gyurcsányné a páston

2019. június 26. 07:57

Baranya Róbert
Magyar Hírlap

Akkor persze nem volt ennyire bátor, amikor kiderült, férje hazudik az egész országnak, amikor gumilövedékkel lőtték ki a tiltakozók szemét.

„Gyurcsányné nemrég megígérte: a DK mindent megtesz annak érdekében, hogy ne fideszes politikus vezesse az EP külügyi bizottságát, legutóbb pedig Orbán Viktort tette felelőssé azért, mert a brüsszeli uniós csúcson nem született megállapodás a 2050-es klímasemlegességi célkitűzésről. Nem mulasztotta el, hogy találkozzon és közös fotót posztoljon a hazánkat elítélő jelentés elkészítőjével, Judith Sargentinivel, aki szerinte bátor nő, és sokat segített a magyar demokratáknak. Ne legyenek illúzióink, Gyurcsányné ott fog Brüsszelben hazája és a magyar kormány alá tenni, ahol és amikor csak tud, mindenért Orbán Viktort teszi majd felelőssé, még azért is, ha beborul az ég.

Közben itthon boldogan asszisztál Kálmán Olga egyre eszementebb kampányötletelgetéseihez, itt is megragadva az alkalmat, hogy összehúzott szemöldökkel támadja a kormányt és a miniszterelnököt.

Gyurcsányné akkor persze nem volt ennyire bátor, amikor kiderült, hogy férje mást se csinál, mint hazudik az egész országnak, mert csak így tud választást nyerni. Amikor gumilövedékkel lőtték ki a tiltakozók szemét, amikor az akkori rendőrség bosszúhadjáratában százakat vittek be, hogy jól megverjék őket. Amikor a bíróságok futószalagon ítélték el az előállított tiltakozókat, fittyet hányva az alapvető emberi jogokra és a törvényekre. Fogta a férje kezét annak 2009-es lemondásáig, miközben hites ura (joggal) vált Magyarország leggyűlöltebb politikusává – és ezt a pozícióját a mai napig sikeresen megtartotta.

A Gyurcsány família számára van egy rossz hírünk: nem fogjuk mindezt elfelejteni. És azt se, amit azóta műveltek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://www.mandiner.hu/trackback/150668

Ajánljuk még a témában