Nacsa Lőrinc: Június 9-én létfontosságú választás lesz, a háború vagy béke kérdésével nem lehet viccelni

2024. április 22. 14:54

A KDNP-s politikus a közösségi oldalán közzétett videóban kiemelte, hogy a kormánypártok a legerőteljesebb EP-választási kampányukat kezdték meg.

2024. április 22. 14:54
Nacsa Lőrinc

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Június 9-én létfontosságú választás lesz, a tétje egyszerű: háború vagy béke – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője hétfőn Kecskeméten.

A KDNP-s politikus a közösségi oldalán közzétett videóban kiemelte: a kormánypártok a legerőteljesebb EP-választási kampányukat kezdték meg.

Ezzel a téttel, a háború vagy béke kérdésével nem lehet viccelni

– hangsúlyozta.

Nacsa Lőrinc elmondta: országszerte ötvenezer aktivista segíti a munkájukat és 1200 helyen gyűjtik a támogató aláírásokat. Közölte, Kecskeméten is tömegével érkeztek a standhoz az emberek aláírni a béke mellett, hiszen tudják, mindenkire szükség van Magyarország békéje és biztonságának megőrzése érdekében.

A következő hetekben is minél több emberrel szeretnének beszélni és minél több embernek szeretnék megadni a lehetőséget, hogy aláírásával kifejezze a béke iránti vágyát

– jelezte.

A háborúpárti nyomás napról napra nő mind a dollárbaloldal mind Brüsszel részéről, ezért június 9-én mindenkire szükség van, hogy megőrizzék Magyarország békéjét és biztonságát – mondta a KDNP-s politikus, aki a kormánypártok jelöltjeinek támogatását kérte.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­ö­­s­­ ­l­­­á­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­á­r­­n­­­a­­k­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 23. 17:46
Lölő-2…miért nem Moszkvában harcolsz a békéért, te faszkalap?!
Tommaso
2024. április 22. 20:11
HA ez a MAGYAR ember csak az ellenzéktől venne el szavazatokat, akkor rogán és a rezsim propagandistái csak kávézgatnának, nem? DE FOSIK a FIDESZ, hogy elveszti a 6 almát. HA nem igy lenne, Magyarról és a Magyarokról nem jelenne meg NAPONTA 20-25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikk, s ezernyi hasonló komment.
zakar zoltán béla
2024. április 22. 19:14
A zümikék itt kotonolnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!