Magyar Péter újabb beismerése: közvetve megkereste őt David Pressman

2024. április 05. 15:41

Személyesen nem találkozott az amerikai nagykövettel, de nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül – mondta a Spinozában Varga Judit volt férje. Az ügyben kerestük Magyar Pétert.

2024. április 05. 15:41

Nyitókép: Képernyőfotó

Újabb önleleplező kijelentést tett Magyar Péter, amikor a Spinoza Színházban Rangos Katalin kérdésére elismerte, hogy közvetve megkereste őt David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Varga Judit, volt igazságügyi miniszter exférje – aki korábban éveken át jól fizető pozíciókat töltött be állami cégeknél – a napokban a budapesti liberális értelmiség emblematikus színhelyén adott interjút a Kádár-rendszerben már ismert televíziós, illetve rádiós műsorvezető-szerkesztőnek. Magyar Péter ironizálva beszélt arról, hogy elsőként Gulyás Márton Partizán című műsorában adott interjút, mondván, hogy 

sikerült kiválasztanom a CIA budapesti főhadiszállását, mint utólag megtudtam”.

Ezután kitértek arra, hogy kik keresték meg eddig Magyart, mire Rangos konkrétan feltette a kérdést, hogy találkozott-e David Pressmannal. Varga Judit volt férje néhány másodperc gondolkodási idő után azt válaszolta: 

David Pressmannal személyesen nem, majd rögtön hozzáfűzte, hogy nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül. Magyar szavaiból tehát egyértelműen az következik, hogy 

közvetve megkereste őt az amerikai nagykövet.

Érdekes, hogy nem sokkal ezután arról beszélt, „a látszatát is el kell kerülni annak, hogy úgy tűnjön, valaki külföldi segítséggel akarja leváltani a kormányt”. Utána viszont azt mondta, hogy a XVII. század óta „nem volt olyan rezsimváltás Magyarországon, amelyet nem külföldi segítséggel követtek el”.

Szerkesztőségünk megkereste Magyar Pétert is az esettel kapcsolatban. Megkérdeztük tőle, hogy közvetítőn keresztül kapcsolatba került-e David Presmannel. A cikket frissítjük, amint választ kapunk a kérdésre.

Mutatjuk a videót Magyar Péter kijelentéseiról:

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demeter Szilárd

Vendégszerző

Idézőjel

Ennek a világnak tapsolt a Spinoza Ház közönsége, ezt a meztelen királyt öltözteti a teljes balliberális elit.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­ö­s­­­ ­l­­á­n­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­­r­­n­­a­­k­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
2024. április 06. 09:22 Szerkesztve
A névvel nem vállalt cikkek száma.nővekszik. Ez azt jelzi, hogy növekszik a félelem a talp és seggnyaló firkászok között, hogy a közelgö NErendszerváltás után szégyenszemre, ország világ előtt kell majd magyarázniuk, hogy mit és miért követtek el.
Kybon
2024. április 06. 07:43
Az vó'tmán', hogy nemhogy tan'ák'oztak, de Nyomiember személyesen bele is préselte a micsodáját?!? Világ Homopárjai Egyesüljetek...!
Krupp Skya
2024. április 06. 07:26 Szerkesztve
Magyar Péter textilipari messiás, fonós, szövős. Diktafonós cselszövős. Meghalt a cselszövő nem dúl a rút viszály Országot nem épít az amerikai segg száj. Ha bár ez a baloldalnak még kicsit fáj.. Olaszoknál folyik egyre csak egyre a Pó Le van szarva minden amerikai faszszopó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!