Deutsch Tamással és Dobrev Klárával vitázna Magyar Péter

2024. április 13. 18:09

A TISZA párt politikusa a köztelevízió élő adásában szeretné magát megmérettetni.

2024. április 13. 18:09
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Magyar Péter legújabb Facebook-bejegyzésében arról számolt be, hogy szívesen vitázna Deutsch Tamással és Dobrev Klárával.

Bármikor kész vagyok a TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásában megvitatni a fenti kérdéseket”

– írta Magyar.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­á­­r­­n­­a­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Palmimi85
2024. április 19. 21:55
Magyar Péter - MP azaz Menja P.csába! Ezt jelenti a neved. Te beszélsz gyávaságról dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úrról és (az általam nem nagyon tisztelt) Gyurcsány Ferenc (ex)miniszterelnök elvtársról, aki a hálószobádban orvul felvett beszélgetésekkel házalsz?! Te vagy a gyávaság mintapéldája, de nem is az hanem a gyávaság Csimborasszója! Tényleg nem érsz többet, mint a neved: menja p.csába!
Palatin
2024. április 14. 18:36
Magyar Péternél a szubsztancia hiányzik. Ö egy szélhámos, nem több. Ezt azon lehet ahogy a közönsége hogyan reagál rá. Igen, egy igazi, született szálhámost arról lehet megismerni, ahogy az emberek reagálnak rá. Az nagyon feltünö, amikor az emberek sokkal hevesebben reagálnak valamire, mint az az adott esetben elvárható és helyénvaló lenne. Ezt a gyanut aztán felerösíti az, amit mond, de föleg az, ahogy mondja. Egy széles körben nem ismert, hirtelen elöbukkant embernek ekkora bizalmat adni, ez erös túlzás, tehát valami nem stimmel. Ennek kellene hátsó gondolatként a fejekben motoszkálni. De nem motoszkál, mert egy szélhámos kelpcéjében vagyunk. Ez a lényeg Magyar Péter mögött nincs semmi ismert teljesítmény, az ismeretlenségböl robbant be. Sokat igér, mégpedig pontosan azt, amit az emberek hallani akarnak. Szuggesztiven beszél, olyan szófordulatokat használ, amelyek magabiztosságot, céltudatosságot, elszántságot, "a gonosszal való leszámolást" igéri. Ez nem politika, ez pszichológia
Hopszjuliska
2024. április 14. 10:34
Nofene! Egy hete nem azt mondta, hogy ő egy drogossal nem vitatkozik? Mi változott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!