Curtis: Nem azért lettem fideszes, mert Orbán Viktor így akarta (VIDEÓ)

2024. április 19. 06:13

A rapper őszintén vallott a kormánypárttal kapcsolatos véleményéről.

2024. április 19. 06:13

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Hajdú Péter Beköltözve című műsorának soron következő vendége Curtis volt, ahol elárulta a műsorvezetőnek, hogy miért nem vett részt az influenszer-tüntetésen.

Szerintem az nem arról szólt [a gyerekvédelemről]. Az egy politikai tüntetés volt, nem a gyerekek javát szolgálta” 

– fogalmazott. A zenész kitért arra is, hogy akkor gondolta meg magát, amikor látta, hogy kik fognak felszólalni az eseményen. Hajdú Péter kérdésére, miszerint elment volna-e, ha azt a Fidesz szervezi, a válasza igen volt. 

Curtis a műsorban ismét elmondta, hogy ő azért fideszes, mert gyerekkora óta Fidesz-szimpatizáns a családja. „Én egyetlen egy állami rendezvényen nem léptem fel, nem kaptam állami támogatást, nekem nem kellett nézettséget generálni állami szinten” – szögezte le a rapper. Hozzátette: nem is akarja, hogy „rákiabálják ezt”. Curtis azt is elmagyarázta, hogy fideszessége egy otthonról hozott dolog és „nem azért van, mert így döntött Orbán Viktor”. 

Az adást itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­ ­­­l­­á­n­­y­­o­­k­­ ­v­á­r­­n­­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
rigor243-2
2024. április 20. 18:20
Nem azért lettem "fideszes" mert tetszik hanem mert az ellenzéki programok annyival vállalhatatlanabbak. A gazdasági, kulturális és közbiztonsági "öngyilkosság" mindegyiknek része.
letsgobrandon-2-2
2024. április 20. 08:58
🍓 ️ Műmájer csicska buzi fideszesek változást és szexet ak­ar­n­­­ak Budapesten, ba­­sz­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
atti64
2024. április 20. 08:56
BALOLDAL =SZAROLDAL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!