A mai MCC-Brussels balhéhoz, mielőtt a kormánypropaganda csúcsra járatja a hazudozást

2024. április 17. 18:51

Mielőtt a megélhetési hazugok – azaz az állítólagos autonomista szuverenisták ócska kitartott propagandistái – megint nekiesnek az Európai Uniónak.

2024. április 17. 18:51
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

Nyitókép: Omar Havanna / Getty Images

„A mai MCC-Brussels balhéhoz, mielőtt a kormánypropaganda csúcsra járatja a hazudozást: a rendezvényt nem az EU tiltotta be, hanem egy brüsszeli kerület helyi hülye polgármestere. Tehát egy szuverén állam egyik autonóm részének helyi vezetője. Ezt a tényt érdemes rögzíteni, még mielőtt a megélhetési hazugok – azaz az állítólagos autonomista szuverenisták ócska kitartott propagandistái – megint nekiesnek az Európai Uniónak, és rettegésre szólítják fel az egész világot a lopakodó hatáskörbővítés és a szuverenitáslopkodás tekintetében. Az egy következő kérdés, hogy mi lesz a duma, ha az állítólagos autonomista szuverenisták ezek után valamilyen európai fórumhoz fordulnak jogorvoslatért (helyesen), de ezen majd röhögünk akkor, ha odaértünk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. április 18. 18:17
Az a török polgármester egy csepp a tengerből. Ismerjük a cégért, nem kell bemutatni. De majd ezek az"erő-csajok" megvédik az eu-t: https://papaigabor.wordpress.com/tag/cseh-katalin/
Salitis
2024. április 18. 17:01
Nem az EU tiltotta be, jól mondod. Hanem az eu-t uraló bolsevik soros-maffia nyaloncai.
sternerregnix
2024. április 18. 16:45
Ez az ember annyira hülye! Semmivel sem ér többet, mint az itt nyafogó kommentelők. Különbség csak annyi, hogy őt szemlézi a mandiner, az idióta kommentelőket meg nem. De legalább röhögni egyformán jól lehet rajtuk.
Kamcsatka5
2024. április 18. 16:42
Aggódik a seggjuk, szarni kell menni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!