A Lázárral való csörte után kihúzták Kubatovékat a bajból

2024. április 12. 20:23

A szerződés jelentős segítség a felelősségteljes tervezésben.

2024. április 12. 20:23

Fotó: Kubatov Gábor Facebook-oldala

Mint arról korábban beszámoltunk, januárban robbant a bomba, a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor közösségi oldalán adott hírt róla, hogy szerződést bontott a ferencvárosi női kézilabdacsapattal a Bényi Szabolcs által vezetett Mahart Passnave Kft, amely korábban a Magyar Kupa-címvédő, tavalyi BL-döntős női kézilabdázók egyik szponzora volt. A klubelnök vérlázítónak és primitívnek nevezte a cég lépését, mondván, ezzel felrúgja az érvényes szerződés alapján tervezett éves költségvetést.

„Ez szerintem egy nagyon barátságtalan és nagyon sportszerűtlen lépés.

Sportszerűtlen, mert egy nemzetközi hírű csapatot, Európa egyik legjobb kézilabdacsapatát hozzák kellemetlen gazdasági helyzetbe,

és aki kezelt már költségvetést, pontosan tudja, hogy ezek előre, évekre megtervezett költségvetések” – nyilatkozta akkor Kubatov Gábor.

A történtek után az Építési és Közlekedési Minisztérium is reagált a hírre, hivatalos közleményben indokolta meg a szponzorációs szerződés felbontásáról szóló a döntést.

Ezt is ajánljuk a témában

„Lázár János építési és közlekedési miniszter minden, az Építési és Közlekedési Minisztérium tulajdonosi joggyakorlásába tartozó vállalatnál, háttérintézménynél elrendelte a szponzorációs szerződések felmondását, illetve megtiltotta új támogatási együttműködések megkötését” – szólt az állásfoglalás.

Úgy néz ki, a helyzet mostanra rendeződni látszik, a Ferencváros hivatalosan is bejelentette, hogy a céljai elérésében jelentős segítséghez jut a női kézilabdacsapat, amelyet a jövőben a Főtaxi szponzorként segít.

„Köszönöm a Főtaxinak, hogy egy nehéz helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, és felajánlotta a támogatását.

A Főtaxi láthatóan észrevette, hogy tavaly BL-döntőt játszottak női kézilabdázóink, akik idén karnyújtásnyira vannak a bajnoki aranyéremtől.

Megnyerték már a Magyar Kupát, és reményeink szerint a Bajnokok Ligájában is sikeresen szerepelnek majd” – szúrt oda a távozó szponzornak Kubatov.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­­á­n­y­­­o­k­ ­­v­á­r­­n­­a­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
anegy_
2024. április 13. 02:33
Ez egy jó csere-szponzor, sőt!!!!
Novicsok-5
2024. április 12. 20:36
Szarozzák egymást a fideszesek. Tisztára mint a kommunisták, az elődeik.
chief Bromden
2024. április 12. 20:34
Mintha nem is lenne újabb többszázmilliárdos beruházás leállítás. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!