Ungár: Álszent dolog a Momentumtól, hogy azt mondja, a DK hányingerkeltő (VIDEÓ)

2024. március 06. 21:38

Az LMP társelnöke szerint jól döntött pártja, hogy nem mentek közös tüntetésre a többi baloldali formációval, és meggyőződese, hogy sokan egyetértenek velük.

2024. március 06. 21:38

Nyitókép forrása: Youtube

***

„Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál, az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja” – írta a napokban Ungár Péter, az LMP társelnöke a Facebookon közzétett bejegyzésében arra reagálva, hogy a Momentumot vezető Donáth Anna kiakadt a DK plakátkampányára.

Ezt is ajánljuk a témában

Többek között erről beszélt Ungár Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában szerda este.

„Volt egy közös, a többi ellenzéki párt által szervezett tüntetés a közvetlen elnökválasztásról egy rendkívül rossz időpontban, ami rendkívül rosszul sikerült, amiből mi, LMP-sek kimaradtunk, előzetesen ezért minket kritizáltak, az idő minket igazolt” – szögezte le Ungár, aki szerint nagyon sok választópolgár egyetért az általa mondottakkal.

Ezt is ajánljuk a témában

„És szerintem azt is sokan gondolják, hogy

igenis álszent dolog a Momentumtól az, hogy azt mondja, hogy a DK hányingerkeltő,  feláll vele egy közös színpadra, és minden budapesti helyen egyezséget köt”

– hangoztatta az LMP társelnöke.


 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. március 07. 17:01
SOK SZAR PÁRT NYOMORULT BALOLDAL SZAROLDAL SZAREMBEREK ÉS FINOM VOLTAM!!!!!!!!!
Lajoss
2024. március 07. 07:20
Petike,egy hatalmas nulla vagy.
Dictator
2024. március 07. 06:37
Az ellenzék egyetlen 1 használható embere. Jó a riport.
Szerintem
2024. március 07. 05:49
Ez is csak egy.... ha talán a többinél ha valamivel értelmesebb is. Be kell zárni az összeset valami harci szobába és amelyik utolsónak talpon marad, azt is agyoncsapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!