Újabb beismerés: a momentumos Cseh Katalin is lobbizott hazánk ellen

2024. március 11. 12:18

Az EP-képviselő még büszke is tettére.

2024. március 11. 12:18

Fotó: Union Europeenne/Hans Lucas via AFP

***

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője TikTok-videóban ismerte el, hogy ő is a hazánk érdekei ellen lobbizott külföldön.

Deutsch Tamás rájött arra, hogy mi történik az Európai Parlamentben. Még jó, hogy nézte Hajnal Miklós interjúját, és rájött arra, hogy bizony, én is dolgoztam a jogállamisági mechanizmuson. Sőt!”

– jelentette ki Cseh.

Mint ismert, a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté szerint indokolt a rendkívüli bizottsági ülés összehívása, miután a momentumos EP-képviselők intézhették el, hogy az uniós parlament elsöprő többsége eljárásokat zúdítson hazánk nyakába.

Ma már teljes nyíltsággal, büszkén vállalják, mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat és jogi eljárásokkal vegzálják. Épp ezért kapták korábban is a dollárokat más államok spekulánsaitól”

– tette hozzá Kocsis. A Fidesz frakcióvezetője szerint a momentumos Hajnal Miklós nyilatkozata politikai akció, a többi külföldi momentumos tevékenysége pedig hazánk szuverenitása elleni támadás.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:02
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
darling
2024. március 14. 22:42
Csekk Katalinnak a magához és a családjához guryított milliárdokból jutott egy kis pénz műfogsorra, műkörömre is. Kár, h az agyára nem áldozott belőle!
alenka
2024. március 13. 12:39
Katóka: Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek... Hidd el nekem és hamarosan lefagy a pestises pofádról a kaján, áruló vigyor...
Saksafar
2024. március 13. 09:22
Az élet senkinek nem marad adósa, amit teszel valójában magaddal teszed. Ne csodálkozz, ha neked nem adatik majd meg a könnyű, gyors halál. Legalább lesz időd gondolkodni az életeden!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!