Szabó Tímea teljesen elszabadult a Facebookon Orbán Viktor beszéde után

2024. március 15. 13:59

Azt mindenesetre nem hagyta ki a bejegyzéséből, hogy „a rendszer megbukott”.

2024. március 15. 13:59

Nyitókép: Facebook

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Orbán Viktor több tízezres tömeg előtt, a Múzeumkertnél tartotta március 15-i, ünnepi beszédét. A kormányfő beszédére érkezett reakciók sem maradtak el az ellenzéki politikusok részéről, Donáth Anna szerint például „üres magyarkodás, kocsmai kardcsörtetés” volt a szónoklat, a momentumos politikus bejegyzésében azt írta: a kormányfő „minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása” volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Szabó Tímea szintén egy Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben reagált az eseményre, a párbeszédes politikus azt írta. „Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához”. „A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök” korrupt, hazug, „rendszere politikailag megbukott” – fogalmazott az ellenzéki képviselő.

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
pepepapa
2024. március 25. 16:22
Elélveztél mi ! ?
istvanpeter
2024. március 16. 11:16
Az eszeveszett kvázi ellenzék az elmezavarai miatt nem képes megérteni, hogy a több, mint hárommillió szavazópolgár döntését nem képesek megváltoztatni. Egyáltalán a demokrácia működésnek az alapjaival és a tényleges valósággal sincsenek tisztában, de két év múlva majd újra lehet próbálkozni.
Ulaszlo
2024. március 16. 08:03
Nagyon primitív beszólás. Timi egy őrült, ki letépte láncait és kiszabadult a bolondok házából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!