Orbán Viktor megpróbálja sikerként eladni a hátraarcot

2024. február 02. 14:04

Micsoda politikus!

2024. február 02. 14:04
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

Orbán Viktor megpróbálja sikerként eladni a hátraarcot.

Valós veszély volt Orbán Viktor állítása szerint, hogy a magyarok pénzét adja az EU Ukrajnának. Ez hazugság, soha senki nem akarta sem a kohéziós alapokat, sem a helyreállítási pénzeket Ukrajnának küldeni, az egy teljesen másik kalapban lévő pénz. Semmi köze Ukrajnához. (A szóban forgó pénzeket egyébként már régen megkaptuk volna, ha Orbánéknak nem lenne fontosabb a jogállam szétverése.)

Miért állítja mégis Orbán, hogy a magyarok pénze veszélyben volt? Hogy sikerként adhassa el a hátraarcot: hogy ő megvédte a magyarok pénzét, ami kizárólag miatta van veszélyben. Micsoda politikus! Az örömködésének valóságtartalma körülbelül annyi, mintha megpróbálná bemesélni, hogy cápák voltak a Balatonban, de hála neki, már nincsenek.

Persze ennél sokkal fontosabb hír, hogy az Európai Unió egységesen támogatja Ukrajnát, ez pedig egy nagyszerű döntés. Európa és Magyarország, és persze a kárpátaljai magyarok biztonsága múlik rajta.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2024. február 05. 06:36
Eddig nem az volt a baj, hogy orbán vétóz?
Hopszjuliska
2024. február 04. 13:01
Bányarém! Olyan jogállamot szeretnél, mint ami most alakul Lengyelországban? Erről miért kussolsz? Nálam nagyon mélyponton vagy a nagyarcoddal együtt!
kir2vik
2024. február 04. 12:32
Rosszul öregszel hazaáruló. Csúnyulsz is.
llnnhegyi
2024. február 04. 03:46
Katalin Drága! Annuskával össze-bújva úgy néztek ki, mint két lefosott kilométerkő. Pfujh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!