Karácsonyék az Európai Zöldeknél lobbiznak, hogy az LMP ne állíthasson főpolgármester-jelöltet Budapesten

2024. február 28. 10:59

„Nem külföldről fogják eldönteni, hogy kit állítunk főpolgármester-jelöltnek” – reagált a hírre Ungár Péter.

2024. február 28. 10:59

Ungár Péter volt az Ultrahang vendége, ahol az LMP társelnöke többek között szót ejtett a Párbeszéd és az LMP főpolgármester-jelöléssel kapcsolatos konfliktusáról is. Egyes sajtóértesülések szerint a párbeszédes Jávor Benedek megerősítette, hogy az Európai Zöldek kizárással is megfenyegették az LMP-t, azt kifogásolva, hogy a Fidesz egykori államtitkára, Vitézy Dávid lehet az LMP főpolgármester-jelöltje.

„Én nem voltam ott, de Schmuck Erzsébet megerősítette, hogy volt egy erélyes hangvételű beszélgetés az Európai Zöldek vezetőivel... 

Nem külföldről fogják eldönteni, hogy kit állítunk főpolgármester-jelöltnek”

– hangzott a válasz, majd arra a kérdésre, hogy az LMP bevállalja-e azt, hogy akár a zöld frakcióból való kizárást is eredményezheti, ha önálló főpolgármester-jelöltet állítanak, Ungár így válaszolt: „Ha mi úgy ítéljük meg, hogy ez a helyes döntés, akkor nem fog minket érdekelni, hogy ők mit csinálnak.”

Fotó: MTI / Soós Lajos

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­á­n­­y­­­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
SABOTAGE
2024. február 29. 01:42
Ti pedofideszes szarok ugyanolyan mocskok vagytok mint az ellenzék, csak ti vagytok hatalmon!!!!!! Budapesten meg jelenleg geri!!!! Az egész politika egy rakás szar!! Tolvajok, buzik , pedofilok, álkeresztények , júdások gyülekezete!!!!!!
masikhozzaszolo
2024. február 28. 16:01
Többnek gondoltam ezt a fiút. Azt is külföldről döntik el, legyen LMP, vagy ne legyen. Tudhatná, elég régóta kavar.
Robi54
2024. február 28. 14:38
Kérek egy kávét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!