Halálosan megfenyegették Rákay Philipet és családját

2024. február 19. 17:38

A 2022-es választásokat megelőzően már őröknek kellett védeni a házukat.

2024. február 19. 17:38

Annak ellenére, hogy több mint három évtizede közszereplő, a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni, leginkább ahhoz nem, hogy a gyermekeit vagy a feleségét bántják – árulta el Rákay Phillip a Századvég Youtube-csatornáján Andor Évának adott interjúban, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett. 

„Rajtam sok minden elfér, nem mondom, hogy nekem jól esik, de hogy mondjam, még csak azt sem mondom, hogy lepereg, de én ezt nagyjából viselem”– mondta. Főleg az előző választások miatt kaptak fenyegetéseket. „De azért azt végignézni, hogy a gyerekeim amit kaptak, meg a feleségem, tehát a halálos fenyegetésektől a hadd ne mondjam milyen filmekbe illő jelenetekig,

a bedrónozás a házunk fölé, a követése a lányomnak itt-ott, és ezeknek az olyan arzenálja, amit józan ésszel el sem tudsz képzelni”

– sorolta.

A 2022-es országgyűlési választásokat megelőző 9 hónapban éjszakánként már őröknek kellett állni a házuknál, mivel olyan fenyegetéseket kaptak, amelyeket „már nem tudott lesöpörni az asztalról”. 

A fenyegető üzenet miatt vitték nemzetközi iskolába a gyerekeiket is, mert úgy voltak vele, hogy „ott kevésbé érdekes az apjuk” – árulta el a producer. 

Kapcsolódó vélemény

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet

Idézőjel

A Sztárbox csillaga ismét kimutatta a foga fehérjét.

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 20. 14:10
Ö NEM HAZAÁRULO .MINT A BALOLDALI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!
Phm045
2024. február 20. 09:41
Bezzeg ha valamelyik mocskos komcsi kapna ilyet...... Már rangerek ugrálnának az égből.............
Forgalmazó
2024. február 20. 08:40 Szerkesztve
A baloldali aktivisták korunk fasisztái mindenkire veszélyt jelentenek! Semlegesíteni kell őket!
Man-diner
2024. február 20. 05:42
Filippino! A kos nem okos, nem Rák-os, hanem fogyatékos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!