Ez az egész CPAC univerzum, Orbán Viktorral együtt, egy rakás Putyin öleb

2024. február 09. 18:51

Putyin minden egyes alkalommal megalázza őket.

2024. február 09. 18:51
Cseh Katalin
Cseh Katalin
X

„Tucker szomorú ürügye egy »interjúnak« csak egy újabb bizonyíték arra, hogy ez az egész MAGA/CPAC univerzum, Orbán Viktorral együtt, egy rakás Putyin öleb.

Putyin minden egyes alkalommal megalázza őket.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. február 10. 19:46
"Ez az egész CPAC univerzum, Orbán Viktorral együtt, egy rakás Putyin öleb" És ha igen? Akkor mi van? Közöd? A világon semmi, te büdös kurva!
palika-2020
2024. február 10. 19:28
Ugyanmár lányok. Nulla súlyotok van politikai vonalon. A fonokotok kihasznalja, hogy ostobak vagytok, rangat benneteket mint kutya a rongyot. Ti meg elhiszitek, hogy majd meglesz a jutalma……ne legyetek mar ennyire vakok. Az emberek utalnak benneteket, az a kis libsi kör aki jopofizik veletek, azok nem iranyadoak. Vissza kellene szallni a foldre, elgondolkodni az elet ertelmen es valtoztatni rajta. Az egesz eleteteket vegig akarjatok gonoszkodni? Ez igy elet? A halalod orajaban ugy velekedtek majd, hogy ez szep elet volt? Ez lenne az elet ertelme? Nincs Istenetek, nincs lelketek, nincs onismeretetek, nincs eletkepetek, nincs ertekrendszeretek. Gunyos mosoly, agresszio, vadaskodas, felfuvalkodottsag, kivagyisag, mertektelenseg, gonoszsag jellemez benneteket. Ezzel el kell am majd szamolni, ja persze ti nem hisztek, higgyetek el, fogtok!
EX_Terminator
2024. február 10. 19:05
Nem mi fogunk takarodni ti férgek, hanem TI!!! MIND A LEGUTOLSÓ SZÁLIG ÉS MINDEN GONOSZTETTNEK GYALÁZATNAK AMIT MEG MERÉSZELTETEK TENNI, AZOKAT IS BELEÉRTVE AMIKRŐL AZT HISZITEK HOGY NEM TUDUNK VAGY FELEDÉSBE MERÜLT, BELÁTHATATLAN KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK.
edico
2024. február 10. 17:38
Te amputált agyú. Annyit látsz a világból, mint egy vak szamár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!